Uw hele leven beschermd in Spanje met een verzekering van ASSSA

door admin
Uw hele leven beschermd in Spanje met een verzekering van ASSSA

Daarnaast is een zorg van verzekerden of een verhoging van de leeftijd de continuïteit van hun ziektekostenverzekering in Spanje kan beïnvloeden.  

ASSSA, een particuliere verzekeringsmaatschappij met meer dan 80 jaar ervaring, zet zich in voor de gezondheidszorg en het welzijn van haar verzekerden en biedt meerdere voordelen die haar unieke dienstverlening aantonen: 

Er is een ruime leeftijdsgrens voor het afsluiten van een verzekering, tot 79 jaar. Daarbij bestaat de mogelijkheid tot het raadplegen in geval van overschrijding van de vastgestelde maximum leeftijd. Bovendien is er geen leeftijdsgrens, zodat de verzekerden voor de rest van hun leven van hun ziektekostenverzekering in Spanje kunnen genieten.  

De prijs blijft gehandhaafd in de leeftijdscategorie waarin de verzekering is afgesloten, zodat de prijs van de ziektekostenverzekering niet stijgt bij het overgaan van de ene leeftijdscategorie naar de andere, wat op lange termijn voordeliger is. 

Voor uw gemoedsrust biedt de verzekering een levenslange dekking en garandeert contractueel dat uw polis niet zal worden opgezegd wegens leeftijd, ziekte of gebruik en waarbij de verzekerde beslist om de polis te verlengen. Op deze manier blijft men niet onbeschermd achter na jaren van verzekering, al op hogere leeftijd en met mogelijk ontwikkelde ziektes. 

ASSSA voldoet ook aan alle noodzakelijke vereisten voor het verkrijgen van een verblijfsvergunning in Spanje, heeft een groot medisch team met uitstekende artsen zonder wachtlijsten, en persoonlijke, nabije en professionele aandacht

ASSSA draagt zorg voor de gezondheid van haar Verzekerden en streeft ernaar dat steeds meer mensen toegang hebben tot een kwalitatief goede particuliere ziektekostenverzekering in Spanje.

Dit vind je misschien ook leuk