Verovert Marbella de VS dankzij komst Michael Jordan?

door admin
Verovert Marbella de VS dankzij komst Michael Jordan?

Samen met zijn vrouw, het Cubaanse model Yvette Prieto, reisde hij met zijn privéjet naar de luchthaven Federico García Lorca Granada-Jaén om vervolgens door te reizen naar de bekende toeristische plaats aan de Costa del Sol.

Jordan verbleef in het exclusieve Marbella Club Hotel. Het is een luxe resort in een van de belangrijkste en meest exclusieve delen van de stad. Jordan genoot van de Spaanse zon terwijl hij – altijd vergezeld van minstens vier lijfwachten – met zijn vrouw langs de kust en straten van de oude binnenstad wandelde.

Impuls voor toerisme

Het bezoek van de voormalige NBA-ster is niet alleen opmerkelijk vanwege zijn status als wereldwijd sporticoon, maar kan volgens sportblad Marca ook een impuls zijn voor het toerisme in de regio. Het kan de vraag naar directe vluchten vanuit New York naar Málaga van United Airlines stimuleren. Op 31 mei zullen die voor het eerst plaatsvinden.

Uit eten

Het restaurant La Milla Marbella deelde zelfs een foto van Jordan die lachend poseerde met de chefs César Morales en Luis Miguel Menor onder de stralende Marbellaanse zon. Dit is een luxe strandbar gerund door Javier Ruiz, de recente winnaar van de II ‘Cooking the Sea’-wedstrijd in Madrid Fusión. Het etablissement werd in 2019, net voor de pandemie, vermeld als de beste chiringuito. 

Golf

Uiteraard was golf, een van Jordan’s bekende passies, ook erg aanwezig tijdens zijn bezoek aan Marbella. Hij werd gespot op verschillende golfcourses in de stad. 

De gelukkigen die contact met hem hadden, zijn allemaal verheugd over Jordan’s opgewektheid en sympathie bij het reageren op verzoeken om foto’s. Het is niet de eerste keer dat Jordan Marbella bezoekt, maar hij heeft bronnen van Marca verzekerd dat hij zeer binnenkort zal terugkeren.

Dit vind je misschien ook leuk