Vier International Women’s Day op de 10e conferentie van Costa Women

door admin
Vier International Women's Day op de 10e conferentie van Costa Women

Voor dit evenement zijn alle ‘women in business’ in Spanje uitgenodigd. Het is een jaarlijks terugkerende dag voor inspiratie, leren en netwerken. Het thema van de Costa Women-conferentie van dit jaar is “Make it Happen by Being YOU”. Het evenement moedigt vrouwen aan om hun volle authentieke potentieel aan te spreken en succes te behalen. Niet alleen in hun werk en het bedrijfsleven, maar ook in persoonlijke zin. 

Lees hier meer over netwerkgroep Costa Women in Spanje

Het evenement zal een indrukwekkende line-up van spreeksters bevatten die hun inspirerende verhalen, tips, kennis en tools zullen delen om vrouwen te helpen hun doelen te bereiken.

De conferentie begint op woensdag 8 maart om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Tickets voor het evenement zijn nog tot en met 3 maart verkrijgbaar via de website van Costa Women. De prijs van het ticket is inclusief alle drankjes, versnaperingen en de lunch.

Sprekers

  • Estefanía Rodríguez Orta – How Being Authentically YOU on Socials is Your Biggest Strength
  • Dale Darley – Where and who will you be in 101 Days?
  • Kim Morrison – 5 Keys to Marketing in Tough Times
  • Marléne Rose Shaw – Making Powerful Connections
  • Pascale Lane – Self Worth to Net Worth
  • Sonia Ingriselli – Unpacking the affects of using AI in marketing
  • Manuela Lanza – Why ‘selling yourself’ on camera is FUN!
  • Marizete Martins – The 4 Ingredients to creating an Irresistible Instagram presence
  • Daniela Derin – WhatsApp for Business – how to drive repeat and referral business 

Sponsoren

Het evenement wordt gepresenteerd door compere Fiona Catchpowle en fotograaf Kat Image. De sponsoren zijn Avalon, Currencies Direct en Blacktower Financial Management.

Pre-bijeenkomst

Daarnaast zal Costa Women op dinsdagavond 7 maart een netwerkevenement organiseren in Food Room in Gualadmina Baja in Marbella. Dit evenement is toegankelijk voor alle ‘women in business’, ook wanneer zij niet aanwezig kunnen zijn op de conferentie van woensdag 8 maart. De aanwezigen kunnen naast netwerken hier ook de sprekers vast ontmoeten.

Oprichter van Costa Women

Ali Meehan, oprichter van Costa Women, zei: “We zijn verheugd om Internationale Vrouwendag te vieren met onze 10e jaarlijkse conferentie. Wij geloven dat elke vrouw de kracht heeft om haar missies en doelen waar te maken door haar unieke kwaliteiten te omarmen. Bovendien zullen onze sprekers waardevolle inzichten en inspiratie bieden om vrouwen te helpen hun doelen te bereiken.”

Dat is ook de reden waarom vrouwen in het bedrijfsleven, zzp’ers en onderneemsters worden aangemoedigd om dit inspirerende evenement bij te wonen. Er zal veel tijd zijn om contact te maken, nieuwe zakelijke kennissen op te doen, bij te praten met je bestaande Business Buddies en te vieren dat JIJ en je bedrijf het hebben waargemaakt door jezelf te zijn. Je bedrijf ziet er misschien heel anders uit, maar JIJ hebt het mogelijk gemaakt door JOU te zijn!

Voor meer informatie en het kopen van tickets (vóór 4 maart!), klik hier.

Dit vind je misschien ook leuk