Boek nu alvast je vakantiehuis of villa in Spanje

door admin
Boek nu alvast je vakantiehuis of villa in Spanje

Al met de zoektocht binnen het ruime aanbod aan vakantiehuizen en villa’s in Spanje kan je vakantievoorpret beginnen en daarmee ook alvast je vakantie. Of je nu je vakantie wilt doorbrengen aan de Costa Brava, Costa Maresme, Costa Blanca, Ibiza, Mallorca, Menorca of op een van de Canarische eilanden Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura of Lanzarote, overal zijn idyllische vakantiehuizen met eigen tuin en prachtige villa’s met privézwembad te huur.

Laagste prijs en tevredenheidsgarantie

Je voorpret wordt nog groter als je weet dat je verzekerd bent van de laagste prijs. Club Villamar biedt niet alleen een laagste prijsgarantie, maar ook een 100% tevredenheidsgarantie, zodat je niet verder hoeft te zoeken als je een villa in Spanje hebt gevonden. Verheug je vast op een ontspannen barbecue bij het zwembad van je privévilla of het maken van leuke dagtrips vanuit je vakantiehuis aan de rand van een pittoresk dorp.  

Voor elk gezelschap een huis

Of je nu naar Spanje op vakantie wilt met je hele familie of enkel romantisch met je partner, Villamar heeft voor iedere samenstelling geschikte Spaanse vakantiewoningen. Je kunt kiezen voor een vakantievilla met zwembad meer in het binnenland, of juist voor een huisje dichter aan de kust in populaire badplaatsen waar altijd iets is te doen. Denk aan leuke markten, excursies in de omgeving, oogstfeesten of levendige pleintjes met gezellige terrassen waar je kunt genieten van heerlijke tapas of een bord paella.

Online boeken

Om vast helemaal in de vakantiestemming te komen, kun je op de website van van Club Villamar heerlijk rondneuzen door het grote en persoonlijk door Villamar geselecteerde aanbod aan vakantiehuizen in Spanje. Zo veelzijdig als Spanje is, is ook het aanbod aan vakantiewoningen van Club Villamar. Op elke bestemming zijn er passende onderkomens te vinden, van romantisch en eenvoudig tot ruim en luxe. Boeken is snel gebeurd met het zeer klantvriendelijke en veilige boekingssysteem van Club Villamar. Het is eenvoudig om je vakantiehuis te reserveren en snel en veilig met je creditcard, iDeal of via PayPal te betalen. Duik snel in het aanbod en boek nu vast uw vakantiehuis, Spanje wacht op je!

Deel een vakantiehuis met vrienden of familie

Je vakantie doorbrengen in een grote Spaanse vakantievilla met zwembad en zicht op zee is voordeliger dan je wellicht zou denken. Zo kun je bijvoorbeeld een groot vakantiehuis samen huren met vrienden of familie. Dat is niet alleen enorm gezellig, maar het delen van de huur door meerdere personen maakt het beschikken over een groot huis ook nog zeer betaalbaar. Veel van de villa’s in het aanbod van Club Villamar zijn voorzien van een tuin met privézwembad. Door de overige aanwezige voorzieningen in de comfortabele vakantiehuizen heb je je uitgaven helemaal in eigen hand. Je hoeft niet elke dag uit eten te gaan in een restaurant. Steek in plaats daarvan lekker de barbecue aan bij het zwembad en geniet van de lange, zwoele Spaanse zomeravonden.

Spaanse bestemmingen voordelig en goed bereikbaar

Spanje is voor iedereen betaalbaar en ook zeer goed bereikbaar dankzij de vele vliegvelden met dagelijkse verbindingen via vliegmaatschappijen zoals Transavia, Ryanair en Vueling vanaf verschillende Nederlandse luchthavens (Schiphol, Rotterdam, Eindhoven). Voor luxe villa’s aan de Costa Brava, Costa Maresme en Costa Dorada vlieg je op Girona of Barcelona. Voor vakantiehuizen aan de Costa Blanca vlieg je op Valencia of Alicante, voor vakantiewoningen op de Balearen boek je een vlucht naar Palma de Mallorca. Boek je een vakantiehuis aan de Costa del Sol dan vlieg je op Málaga. Tot slot vlieg je op de luchthavens van Santa Cruz de Tenerife en Palmas op Gran Canaria om de diverse prachtige eilanden van deze archipel in de Atlantische Oceaan te bezoeken.

Met de auto naar Spanje

De kusten in noordoostelijk Spanje zijn goed bereikbaar met de auto. Het is een lange dag rijden, of je boekt één overnachting ergens onderweg langs de route, maar dan spaar je op je bestemming wel de kosten uit voor de huur van een auto. Waar je ook heen wilt, op welke manier dan ook, Club Villamar heeft overal je ideale vakantievilla te huur, dus kijk eens rond in het aanbod. Er is altijd een villa of vakantiehuis dat aan je wensen voldoet.

Ervaar de kwaliteit van het Spaanse leven

Kies nu voor het doorbrengen van een vakantie met je naasten in het zonnige Spanje. Laad je batterij weer op met de vele zonnestralen en geniet van de prachtige vissersdorpjes langs de kust, mooie plaatsjes in het binnenland en bovenal de schitterende natuur die verborgen ligt achter elke toeristische Spaanse kust. Ervaar de kwaliteit van het Spaanse leven en doe net als de Spanjaarden: spendeer veel tijd met lange maaltijden in de tuin of op een terras, geniet van de buitenlucht en van elkaar. Club Villamar biedt je vakantiehuizen op prachtige locaties van waaruit je meer tijd kunt besteden aan de dingen die er echt toe doen. Dankzij een uitstekende lokale service met contactpersonen ter plaatse die je alle mogelijke zorgen uit  handen zal nemen, kun jij het meeste uit je verblijf in Spanje halen. Want Club Villamar geeft echt om jouw vakantie!

Dit vind je misschien ook leuk