PCR-test en antigeentesten in Spanje bij je thuisbezorgd

door admin
PCR-test en antigeentesten in Spanje bij je thuisbezorgd

Want wat voor test heb je nu precies nodig voor je vliegreis en waar kun je die laten afnemen? Je gaat met de auto, heb je dan ook een PCR-test nodig? Of je bent in je huis in Spanje, hebt last van symptomen en wilt weten of je besmet bent of niet. Waar ga je heen? Kan dat bij een normaal ziekenhuis of moet je naar een privékliniek? Inmiddels is er een ware jungle ontstaan van aanbieders van alle soorten testen. En wat vaker geldt bij een zeer snel opkomende vraag: aanbieders van clandestiene producten met een neus voor snel geld. Zo een jungle is helemaal niet handig als je de Spaanse taal niet zo goed beheerst. Dan heb je een lab gevonden en weet je niet zeker op welke manier je de uitslag krijgt en nog belangrijker: of die wel op tijd komt. Heb je een negatief testresultaat nodig voor een vliegreis, dan is de test maar een maximaal aantal uur geldig. Kortom, het kan lastige situaties opleveren die zeker vlak voor je vertrek behoorlijk veel stress kunnen geven.

Niet-invasieve Covid-tests in je hotelsuite, vakantievilla of jacht

Voor wie in Spanje in Barcelona (inclusief gebied er omheen), Ibiza, Mallorca of de Costa del Sol verblijft tussen Nerja en Estepona is er nu goed nieuws. In deze gebieden kun je een probleemloze, betrouwbare Covid-19 test bij je thuis laten bezorgen. Dat geldt ook als je in een vakantie-accommodatie verblijft zoals een hotel, een appartementencomplex of een vakantievilla. Zelfs op je jacht dat voor anker ligt in een van de havens in bovengenoemde gebieden weten de chauffeurs van Salutlabs je te vinden. Deze bezorgt een doe-het-zelf-testpakket met daarin een niet-invasieve PCR-speekseltest of antigentest. Die kun je gemakkelijk zelf uitvoeren zonder gedoe met wattenstaafjes in je neus of keel en de bijkomende onzekerheid of je het wel goed genoeg gedaan en of je resultaat wel betrouwbaar is. De chauffeur neemt de test-kit weer mee en brengt deze naar het laboratorium. Zo ben je in 15 minuten klaar en hoef je op geen enkel moment te wachten. Je kunt lekker wat anders doen of nog even van je vakantie genieten voor je weer het vliegtuig in moet.  

Resultaat en officieel reiscertificaat binnen 24 uur

Salutlabs garandeert je het testresultaat binnen 24 uur te laten weten. Niet alleen dat, je ontvangt daarbij een officieel goedgekeurd reiscertificaat per e-mail.

Een test boeken

Via de website van Salutlabs.com kun je de door jou gewenste dag en tijd selecteren om de COVID-19 test thuis te laten bezorgen. Daar laat je ook je adres en telefoonnummer achter zodat de chauffeur de test op tijd kan afleveren en kan bellen voor mogelijk lastig te vinden locaties. De chauffeur geeft het verzegelde doe-het-zelf testpakket aan de deur af. Je doet de test door in een reageerbuisje te spugen, dit te verzegelen, het buisje aan de buitenkant te steriliseren met en daarvoor meegeleverd desinfecterend doekje en de bezorger plaatst het buisje in het retourpakket. Je tekent een toestemmingsformulier en daar gaat je testkit. Zo snel mogelijk naar het dichtstbijzijnde laboratorium voor een grondige analyse. Zodra het resultaat bekend is, ontvang je dat per e-mail samen met je officiële reiscertificaat.

Waar worden de tests thuisbezorgd?

Niet invasieve PCR-tests en antigentests kunnen worden thuisbezorgd in de volgende gebieden: Ibiza, Mallorca, Formentera, Menorca, grootstedelijk Barcelona, Costa del Sol (Nerja, Torrox, Torre del Mar, Vélez-Málaga, Rincón de la Victoria, Málaga, Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Mijas, Marbella, Estepona). Als je op de website je postcode invult, kun je zien of Salutlabs ook bij jou kan thuisbezorgen. Ben je niet zeker, dan is er ook een handige chat-functie op de website, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Zie voor de prijzen de website. De prijs voor een PCR-test of Antigeentest is inclusief een geldig reiscertificaat, transport, administratiekosten en het afleveren van de tests. Betalen gaat gemakkelijk online met een credit card of iDeal.

Goede recensies

Salutlabs.com heeft een hoge ‘excelente’ waardering bij e-Trustedshops.es met liefst 4,62 van de 5 sterren. “Het was zo gemakkelijk en snel, excellente service. Ze kwamen aan bij ons hotel en de test was binnen 5 minuten klaar. En goddank voor de speekseltest. Geen nare staafjes in je neus. Ik kan het iedereen aanbevelen deze dienst te gebruiken”, is een van de positieve beoordelingen. Een ander zegt: “Goede service in het hotel, vriendelijk en binnen het 24-uurs tijdsframe. Ook de speekseltest is erg comfortabel en veel vriendelijker dan de normale PCR neus en monduitstrijkje”

Klik hier voor het actuele reisadvies van de Nederlandse overheid voor Spanje.

Klik hier voor het actuele reisadvies van de Belgische overheid voor Spanje

Dit vind je misschien ook leuk