ZENsacional concert keert terug naar de Costa del Sol

door admin
ZENsacional concert keert terug naar de Costa del Sol

Volgens componist en pianist Hermane belooft het dit jaar nog beter te worden, met veel nieuwe songs, exotische nieuwe instrumenten en een nog breder scala aan muziekstijlen. Ook sterzangeres Denice Daley, bekend van haar spetterende optredens als finaliste van talentenjachten “Got-Talent” en “Tierra de Talento” is terug, ondersteund door een magnifiek koor van vijftien zangeressen.

Muzikale reis

Zoals de naam al doet vermoeden, is het ZENsacional-concert een muzikale reis die begint met een spectaculaire vleugelpiano die delicate “zen”-achtige harmonieën speelt. Daarna gaat het over in een sprankelende “sensationele” show met saxofoon, conga’s, drums, bas en een geweldig koor dat gospel, flamenco, latin en gepassioneerde soulthema’s zingt. Het concert eindigt met een meezingbare samba, waarmee je met een grote grijns op je gezicht de zaal uit danst!

Pianist Hermane

Allemaal gecomponeerd door pianist Hermane, die ons verzekert dat hij nog een paar extra verrassingen in petto heeft om het publiek nog meer te betrekken.

Praktisch

Tickets zijn 10 euro (+ kosten) online of 15 euro aan de kassa. Het theater was bijna uitverkocht tijdens het concert van vorig jaar en velen van dat publiek hebben ons verzekerd dat ze nog een keer willen komen. Dus als je deel wilt uitmaken van deze magische ervaring, koop dan zo snel mogelijk je tickets. Je vindt ze op de website of door op deze link te klikken.

Waar: Teatro Las Lagunas de Mijas

Wanneer: 4 maart 2023, 20:00

Website: www.zensacional.com

Dit vind je misschien ook leuk