Zin in borrelen met Hugo in Marbella?

door admin
Zin in borrelen met Hugo in Marbella?

Hugo is een toegewijd team van experts met een passie voor beleggen. Het voormalige team van BinckBank Spanje kan bogen op gezamenlijk meer dan 60 jaar ervaring in het begeleiden van particuliere beleggers.

Wilt u meer weten? Kom dan aanstaande vrijdag 20 januari tussen 17.00 en 19.00 uur met Hugo borrelen. Dat de financiële instrumenten ‘opties’ op de derde vrijdag van de maand ‘aflopen’, geeft een goed excuus om samen te komen met gelijkgestemden bij Hugo Investing in Marbella. Noteer dan alvast de datum vrijdag 17 februari voor de volgende Hugo Drink Exchange. Reserveer je plek via deze link.

Wie is Hugo?

Het team van Hugo Investing is er om u te begeleiden op uw beleggingsreis. Of u nu een ervaren belegger bent of een beginner, zij kunnen u helpen een betere belegger te worden.

Gezamenlijke ervaring van ruim 60 jaar

De teamleden hebben jarenlang bijgedragen aan de ontwikkeling van een kleine fintech-bedrijf tot de onbetwiste marktleider op het gebied van online beleggen in Nederland. Na 16 jaar lang investeerders in Spanje te hebben begeleid op hun beleggingsreis, blijven zij hetzelfde doen, maar dan onder de naam Hugo Investing.

Academy for Investors

Omdat Hugo Investing het delen van de gecombineerde kennis en ervaring van elk teamlid serieus neemt en omdat uw succes als belegger de basis vormt van hun succes, heeft het team de Hugo Academy for Investors.

Naast personal training, begeleiding en coaching van beleggers, host Hugo tal van webinars, seminars, videotutorials, podcasts, blogs en ook de vrijdagborrels. Allemaal met hetzelfde doel voor ogen: u inspireren en u helpen een betere belegger te worden. Tijdens de Friday Drink Exchange staat het team ook klaar om vragen over de beurs te beantwoorden of u wegwijs te maken op het platform van Hugo.

PS: Heeft u de laatste vlog over wat te verwachten in 2023 gezien? Bekijk het nu.

(PARTNER-INHOUD)

 

Dit vind je misschien ook leuk