Zin in een drankje met Hugo?

door admin
Zin in een drankje met Hugo?

Wilt u meer weten? Kom dan aanstaande vrijdag 18 november tussen 17.00 en 19.00 uur met Hugo borrelen. De financiële instrumenten, ‘opties’, lopen af ​​op de derde vrijdag van de maand. Dit geeft een goed excuus om samen te komen met een aantal gelijkgestemde mensen bij Hugo Investing in Marbella. Kunt u niet komen? Noteer dan alvast de datum vrijdag 16 december voor de volgende Hugo’s Drink Exchange.

Reserveer je plek via deze link. Wil je iemand meenemen? Stuur deze uitnodiging gerust door of geef Hugo de gegevens van uw gast door.

Wie is Hugo?

Hugo en zijn team zijn hier allereerst om u te begeleiden op uw beleggingsreis. Of u nu een ervaren belegger bent of een beginner, zij kunnen u helpen een betere belegger te worden.

Gedurende hun jarenlange werkzaamheden bij BinckBank, hebben de teamleden bijgedragen aan de ontwikkeling van een klein fintech-bedrijf tot de onbetwiste marktleider op het gebied van online beleggen in Nederland. Nu, na 16 jaar lang investeerders in Spanje te hebben geholpen, blijft hetzelfde team dat doen, maar onder een andere naam, Hugo Investing.

Omdat Hugo Investing het delen van de gecombineerde kennis en ervaring van elk teamlid serieus neemt en omdat uw succes als belegger de basis vormt van hun succes, heeft het team de Hugo Investment Academy opgericht.

Naast personal training, begeleiding en coaching, host Hugo tal van webinars, seminars, videotutorials, podcasts, blogs en ook vrijdagborrels. Allemaal met hetzelfde doel voor ogen: u inspireren en u helpen een betere belegger te worden. Tijdens de vrijdagborrel staat het team ook klaar om vragen over de beurs te beantwoorden of u wegwijs te maken op het platform van Hugo.

PS: Op 1 december is het tijd om Hugo’s klaslokaal weer in te duiken. We bespreken actuele trends in beleggen en wat hot is en wat niet. Schrijf je hier in.

PPS: Heeft u de laatste vlog over het kopen van de dip gezien? Bekijk het nu.

(PARTNER-INHOUD)

Dit vind je misschien ook leuk