Zing mee met een uniek pianoconcert in Málaga

door admin
Hermane concert

Woon of verblijf je in de buurt van Málaga, kom dan op 23 juni genieten van een bijzonder pianoconcert van Hermane, waar je samen met het hele publiek mee zult zingen! Of je kunt zingen of niet maakt niet uit, het enige wat telt is je enthousiasme en je bereidheid om dat prachtige instrument te gebruiken waarmee je geboren bent… je stem!

Ben je verlegen? Geen reden om je te schamen, want iedereen zal meezingen! Dit evenement is voor mensen van 15 jaar en ouder en belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Unieke muziekproductie

Componist en pianist Hermane, die 30 jaar in Latijns-Amerika, de VS, Oost-Europa en verschillende Afrikaanse landen woonde, neemt traditionele muzikale invloeden uit deze regio’s op in zijn werk. Zijn composities zweven ergens tussen Chopin en Vangelis, met een mix van tedere, fragiele pianostukken, pulserende synthtexturen en bombastische hits.

Zondag 23 juni zal Hermane fragmenten van de gezongen liedjes opnemen en combineren om een originele epische video te produceren. Deze kun je later online bekijken en delen.

Gratis toegang

Omdat niet alles in het leven om geld draait, biedt Hermane dit concert gratis aan. Er zijn echter beperkte plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in op www.hermane.eventcube.io.

Locatie

Het concert vindt plaats bij Eddy’s Music Factory, C. Pascal 2, 29004, Málaga (dicht bij het vliegveld). Er is volop parkeergelegenheid en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer via de bushalte “Av.de Velazquez-Villa Rosa”.

Datum en tijd

Lijkt het je leuk om mee te doen, dan word je zondag 23 juni om 19:00 uur verwacht. Het concert eindigt om 20:15 uur, zodat je daarna voldoende tijd hebt om ergens op een strand de Noche de San Juan te vieren. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een uniek muzikaal avontuur!

Voor meer informatie, bezoek www.hermane.info 

Lees ook: Pianist uit Spanje presenteert in de Randstad een verfrissend anders pianoconcert

Dit vind je misschien ook leuk