Dani García opent restaurant en brasserie in Puente Romano Marbella

door admin
Dani García opent restaurant en brasserie in Puente Romano Marbella

Het restaurant heeft als naam ‘Dani García’ en is gevestigd aan het Plaza Village, een grote open patio, van het hotel. Naast het restaurant waar gasten à la carte kunnen bestellen, is ook Bibo Andalusian Brasserie & Tapas geopend in het hotel. Een nieuw, informeel concept waar de chef, die goed is voor twee Michelinsterren, zijn verbeelding en creativiteit kwijt kan en waar de gast terecht kan voor tapas, raciones, pizza’s en een oesterbar.

Hotel Puente Romano ligt aan de zogenoemde Gouden Mijl van de Costa del Sol, tussen Marbella en Puerto Banús en telt 269 ruime kamers, 27 villas van drie verdiepingen met subtropische tuinen en een waterval die uitkomt in de Middellandse Zee. Het totale oppervlak van het complex telt 55.000 vierkante meter.

De nu 38-jarige García opende zijn eerste restaurant ‘El Tragabuches’ in 1998 in Ronda. Hier kreeg hij zijn eerste Michelinster in het jaar 2000. In 2005 opende hij het restaurant ‘Calima’ in Hotel Melía Don Pepe in Marbella, waarmee hij in 2007 opnieuw een Michelinster kreeg en in 2011 volgde de tweede. De kok is ook een ondernemer, want hij zette een restaurants op in een franchise-formule onder de naam ‘Lamoraga’.

Dit vind je misschien ook leuk