6 sleutels tot het kiezen van een goede zorgverzekering in Spanje

door admin
ASSSA verzekeringen

Het kiezen van een zorgverzekering in een nieuw land kan een uitdagende taak zijn, vooral wanneer u verhuist naar Spanje. Het heerlijke klimaat, de rijke gastronomie en de levendige cultuur maken Spanje een populaire bestemming voor expatriates.

Maar om volledig van uw nieuwe leven te kunnen genieten, is het essentieel om een zorgverzekering te hebben die niet alleen uw gezondheidszorg dekt, maar ook voldoet aan de vereisten voor het verkrijgen van een residentie. Hier zijn enkele cruciale punten om te overwegen bij het selecteren van een betrouwbare zorgverzekeraar in Spanje:

  1. Ondersteuning op taalgebied. De zorgverzekeraar moet beschikken over een meertalig en professioneel team van mensen met persoonlijke aandacht. Op dezelfde manier moet u beschikkken over een medisch overzicht met internationale ziekenhuizen en klinieken met taal- of vertaaldiensten.
  2. Nabije en professionele behandeling. Vriendelijkheid en empathie zijn waarden die op prijs worden gesteld, vooral als het om gezondheid gaat. Daarom is het essentieel dat het personeel van het bedrijf dichtbij u staat en behulpzaam is bij alle procedures.
  3. Dekking voor residentie. Om een verblijfsvergunning in Spanje te krijgen, moet het bedrijf voldoen aan alle vereisten die zijn opgesteld door de consulaten of immigratie. Het is ook belangrijk dat de polissen zo snel mogelijk worden uitgegeven om aan de vastgestelde deadlines te voldoen.
  4. Geen copays. Voor het gebruik van diensten die in de polis zijn inbegrepen, worden geen extra betalingen gerekend, aangezien alleen de premie wordt betaald.
  5. Levenslange dekking. U kunt er zeker van zijn dat uw ziektekostenverzekering niet wordt opgezegd op een bepaalde leeftijd en bij het ontwikkelen van eventuele ziektes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u een andere verzekeringsmaatschappij moet zoeken.
  6. Geen premieverhoging vanwege leeftijd. Een particuliere ziektekostenverzekering zal op de lange termijn goedkoper zijn, omdat het bedrijf de prijs niet zal verhogen voor het overgaan van de ene leeftijdscategorie naar de andere.

ASSSA Seguros voldoet aan al deze kenmerken.

ASSSA is een bedrijf met een hoge mate van specialisatie in internationale burgers. Haar ziektekostenverzekeringen bieden medische, chirurgische en ziekenhuisdekking en voldoen aan de voorwaarden voor het verkrijgen van een Residentie in Spanje.

ASSSA Seguros garandeert de gemoedsrust van haar verzekerden. Zo wijzen ze vanaf het eerste moment een meertalige contactpersoon toe om uw vragen met totale transparantie te beantwoorden en formaliteiten te stroomlijnen. Bovendien beschikken ze over een uitgebreid en prestigieus medisch overzicht met de nieuwste technologie en directe toegang tot specialisten.

Met ASSSA is uw gezondheid in Spanje in goede handen. MEER INFORMATIE

Dit vind je misschien ook leuk