Bezoek de Second Home Beurs in Utrecht met CasaLasDunas

door admin
Bezoek de Second Home Beurs in Utrecht met CasaLasDunas

Tevens heb je een goede makelaar nodig, die je overigens ook nog kan adviseren om je wensen verder te specificeren. Makelaars hebben immers al jaren ervaring met mensen die een huis kopen in de zone waarin zij gespecialiseerd zijn. Ze kunnen je wijzen op de voors en tegens van een gebied, je adviseren over specifieke dienstverlening die je dichtbij wilt hebben en natuurlijk begeleiden door het hele proces. Waarbij het hebben van één betrouwbaar aanspreekpunt ook van harte aan te bevelen is.

Woningbeurzen

Omdat je een belangrijke aankoop doet in een ander land waarvan je de taal waarschijnlijk onvoldoende beheerst, is het goed te weten dat je je al vanaf huis kunt oriënteren. Voordat je naar Spanje afreist om daar locaties en wellicht al woningen te bekijken, kun je ook een van de woningbeurzen bezoeken die regelmatig georganiseerd worden. Daar vind je alle mogelijke informatie rond de aankoop van een tweede woning in het buitenland bij elkaar. Bovendien zijn de stands doorgaans per land gegroepeerd. Zo is een rondje langs de Spanje hoek al genoeg.

Second Home Beurs in Utrecht

De eerstvolgende woningbeurs voor aankoop in het buitenland is de Second Home Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze wordt gehouden van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober. Daar kun je een rondje maken langs verschillende makelaars en andere bedrijven die diensten aanbieden verwant aan het aankoopproces.

Gratis kaart met CasaLasDunas

Als je gaat, bezoek dan sowieso even de stand van CasaLasDunas. Dit is een bekende vastgoedmakelaar met jarenlange ervaring en gespecialiseerd in het woningaanbod – zowel bestaande woningen als nieuwbouw – aan de Costa Blanca, de Costa Cálida en de Costa del Sol. Zij verhuren tevens woningen voor vakantiedoeleinden of aan overwinteraars. Daarom kunnen de medewerkers je uitgebreid informeren over he mogelijke rendement dat je uit je nieuwe tweede huis in Spanje kunt halen door het te verhuren. Handig is dat mocht je met hen in zee gaan, zij ook nog die zorg – het beheer – uit handen kunnen nemen, dus zo vang je verschillende vliegen in één klap. Ben je van plan te gaan? CasaLasDunas geeft gratis toegangskaarten voor de SecondHome International in Utrecht weg.

Zodra je na het doorlopen van bovengenoemde stappen specifieke woningen op het oog hebt, reis je wellicht naar Spanje om ze te bezoeken. Blijf ook daar goed opletten en wees kritisch of de woning wel aan al je eisen voldoet. Ligt je terras wel in de zon op het moment dat jij graag buiten zit? Zijn de openingstijden van het gemeenschappelijke zwembad wel naar wens? Zijn de benodigde faciliteiten wel in de buurt? Hoe zit het met het omgevingslawaai? Ligt je appartement bijvoorbeeld aan het strand, kun je er wel parkeren in de drukke zomers? Luister tot slot altijd naar je onderbuikgevoel als betrouwbare raadgever. Én naar het advies van een betrouwbare Nederlandstalige makelaar in Spanje met wie je alle voorgaande stappen ook al hebt doorlopen. Veel succes!

Werken in Spanje?

Wil je graag bij een leuk makelaarsbedrijf in Spanje werken en ben je een transparant en oprecht persoon met commerciële vaardigheden? Dan heeft CasaLasDunas misschien wel werk voor jou! Klik hier voor meer details.

Dit vind je misschien ook leuk