Bijzonder: Nachtelijk bezoek aan de Mezquita in Cordoba

door admin
Bijzonder: Nachtelijk bezoek aan de Mezquita in Cordoba

Dit nachtelijke spektakel geeft een unieke kans om het monument te ontdekken vanuit een andere invalshoek, compleet met een show van licht, geluid en beeld. De rondleiding begint op de Patio de los Naranjos met een audiovisuele projectie die de volledige geschiedenis van het monument en de stad behandelt. Daarna gaat de tour verder in de tempel zelf, waar je langs de belangrijkste bezienswaardigheden komt, zoals de oorspronkelijke basiliek van San Vicente en het verhaal van de herovering door Fernando III. Dit alles wordt begeleid door een evoluerende licht- en geluidsshow die de bezoekers meeneemt op een fascinerende reis door de tijd.

Praktische informatie

De tour door de Mezquita-Catedral in Córdoba duurt een uur en is beschikbaar in meerdere talen, waaronder Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Japans, Arabisch en Russisch. Het aantal deelnemers per groep is beperkt tot 80 personen om een intieme ervaring te waarborgen.

Tickets en tijden

Algemene Toegang: €18

Gereduceerd tarief: €12 (voor 65-plussers, mensen met een beperking, studenten tot 26 jaar en kinderen ouder dan 7 jaar)

Gratis: Kinderen onder de 7 jaar

De tour is beschikbaar op 20.00 en 21.30 uur, maar niet elke dag.

Tickets kunnen worden gekocht via de officiële website van de Mezquita-Catedral en voor de beschikbare data kunt u online terecht.

Lees ook: Deze stad in Spanje is de enige ter wereld met 4 werelderfgoedmonumenten

Dit vind je misschien ook leuk