Brit wint villa van meer dan 3 miljoen euro in Mallorca bij liefdadigheidsloterij

door admin
villa

Het lot was een 52-jarige Brit goed gezind: bij een liefdadigheidsloterij waar hij aan deelnam, won hij een villa op Mallorca ter waarde van ruim 3 miljoen euro.

De loterij was georganiseerd door de Amerikaanse onderneming Omaze ter ondersteuning van Alzheimer’s Research UK. Dat is een vooraanstaande liefdadigheidsorganisatie gericht op Alzheimeronderzoek in het Verenigd Koninkrijk.

Een droom die werkelijkheid wordt

De gewonnen eigendom, met een geschatte waarde van meer dan 3 miljoen euro, ligt vlakbij Caimari. Dat is een plaatsje in de gemeente Selva ten noorden van Inca in het berggebied Sierra de Tramuntana. Naast een nieuw huis won Graham Dunlop ook een aanzienlijk geldbedrag. De gelukkige schot, ontving niet alleen de sleutels van de luxueuze woning, maar ook bijna 300.000 euro aan prijzengeld.

De luxueuze villa beschikt over vier slaapkamers, een ruime woonkamer met open haard en een zwembad. Vanuit de fraaie tuin kan de nieuwe eigenaar genieten van een spectaculair uitzicht op de Serra de Tramuntana. Bovendien heeft Dunlop de mogelijkheid om het huis in de toekomst te verkopen of te verhuren. Dat kan een aanzienlijke extra bron van inkomsten betekenen.

De overhandiging van de prijs

De verrassing werd onthuld in Southampton, waar Dunlop met zijn familie woont. Een telefoontje van Omaze luidde de spannende onthulling in. Die werd gevolgd door het bezoek van een vertegenwoordiger van de organisatie, vergezeld door cameraploegen. Voor Dunlop, zijn vrouw en enkele buren werd een video afgespeeld waarin de prijs werd onthuld. De verbazing en opwinding waren enorm toen Dunlop besefte wat hij had gewonnen. “Oh, mijn God, is dit echt? Heb je de sleutels?” waren zijn ongelovige woorden na het zien van de video.

Een levensveranderende ervaring

De impact van deze winst op het leven van Dunlop en zijn familie is onmetelijk. “Dit gaat ons leven zeker veranderen. Het biedt ons meer zekerheid, vooral voor de kinderen,” deelde hij mee na de onthulling. Een bezoek aan zijn nieuwe woning in Mallorca bevestigde alleen maar zijn enthousiasme en dankbaarheid. “Het is fantastisch. De locatie en het uitzicht zijn spectaculair. Het is prachtig,” zei hij in een video geüpload door Omaze op YouTube.

Dit vind je misschien ook leuk