Groeiende behoefte aan internationale financiële planning in ‘global village’

door admin
Groeiende behoefte aan internationale financiële planning in 'global village'

In de huidige wereld zien we een steeds mobielere bevolking. Expats in Europa vormen samen een enorme stroom van 33 miljoen mensen die van land zijn veranderd of die van elders in de Europese Unie zijn komen wonen en werken.

Expats maken 6,6% uit van de EU-bevolking, met 12,8 miljoen die van EU-land veranderen en 20,5 miljoen die van buiten naar de EU verhuizen. Wat betekent dat, kijkend naar de fiscale en juridische implicaties van het wonen in een ander land dan uw land van herkomst? Wat gebeurt er met de pensioenregelingen die u heeft achtergelaten? Kunt u die meenemen? Of wat dacht u van sparen of beleggen? Past uw beleggingsstructuur nog wel bij uw nieuwe woonland? Waar doet u uw rapportage? Kan uw Financieel Adviseur van altijd u nog adviseren nu u bent verhuisd?

Internationale financiële planning bij Baycrest Wealth

Baycrest Wealth is een internationaal bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op het complexe gebied van internationale financiële planning en vermogensbeheer. De missie van het team van Baycrest Wealth is om klanten inzicht te geven in hun geldsituatie. Ook willen ze hen glashelder plan meegeven om financiële vrijheid te bereiken.

Mocht u slapeloze nachten hebben met zorgen over uw financiële situatie of over uw belastingsituatie in Spanje en bij welke instantie u moet zijn, dan kan Baycrest u helpen. U bent dan zeker van een persoonlijk en transparant advies op basis van een zeer hoog niveau van regulering.

Wie kan van deze diensten profiteren?

Baycrest Wealth is gespecialiseerd in grensoverschrijdend financieel advies, ongeacht waar iemand woont of vandaan komt. Denk aan onder meer het helpen van EU- en buitenlandse staatsburgers die ervoor hebben gekozen om in een ander land te werken of met pensioen te gaan. Ook het verstrekken van financieel advies aan Britse expats die activa in het VK hebben achtergelaten, waaronder pensioenen, behoort tot de specialisaties.

Het Baycrest team kan u helpen bij het navigeren door de regels en voorschriften van niet alleen het land, maar zelfs – in het geval van Spanje – de autonome gemeenschap waar u nu woont.

Baycrest heeft licenties om klanten in het VK, Europa, de VS en de rest van de wereld te bedienen. Daarbij is het team gespecialiseerd in het bijstaan van mensen die zijn geclassificeerd als met de VS verbonden individuen. Dit kunnen Nederlandse expats zijn die in de VS wonen, degenen die een Amerikaanse belastingaangifte hebben en degenen die door hun geboorte aan de VS zijn verbonden. 

Volledig gereguleerde oplossingen

De oplossingen voor de financiële planning die Baycrest biedt, houden rekening met de fiscale, valuta- en juridische implicaties van het land waarin u woont. Het bedrijf is gevestigd in Spanje en volledig gereguleerd. Het heeft alle licenties om klanten in het VK, Europa, de VS en de rest van de wereld te bedienen. Op deze manier geeft Baycrest u de gemoedsrust dat uw financiële planning volgens de strengste wettelijke normen wordt beheerd. Het bedrijf richt zich op pensioenplanning inclusief pensioenoverdrachten, fiscaal vriendelijke spaar- & beleggingsportefeuilles en successie- of successieplanning.

Vrijblijvend een afspraak maken

Wilt u uw eigen situatie bespreken of heeft u gewoon een prangende vraag over uw fiscale of pensioensituatie, neem dan contact op met Baycrest Wealth in Marbella voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Woont of verblijft u in de omgeving van Marbella, dan bent u van harte welkom op het kantoor. Bent u verder weg, dan kunt u bellen naar (+34) 951 668 108 of een e-mail sturen naar hello@baycrestwealth.com voor een telefonische of video-afspraak.

Dit vind je misschien ook leuk