Helikopter neergestort op snelweg in Madrid

door admin
Helikopter neergestort op snelweg in Madrid

Een helikopter is vandaag neergestort op de M-40 ringweg in Madrid, in de middenberm ter hoogte van Campo de las Naciones, nabij het IFEMA-conferentiecentrum waar de European Rotors luchtvaartbeurs momenteel plaatsvindt.

Het ongeval met de Enstrom 280FX Shark heeft geen ernstige gewonden veroorzaakt. De oorzaken van de crash zijn nog onbekend. Volgens berichten van Telemadrid waren er twee personen aan boord van de helikopter, die bij het ongeval lichtgewond raakten. Medisch personeel was snel ter plaatse om hulp te verlenen bij kilometerpunt 6 van de snelweg. Meerdere brandweerteams van de gemeente Madrid en de Samur-Burgerbescherming zijn naar de plaats van het ongeluk gestuurd.

Files door wegafsluiting

Als gevolg van het ongeval is de verkeersstroom op de M-40 ernstig verstoord. Alle rijstroken in de richting van de uitgang bij het ongeval zijn afgesloten, en het verkeer wordt omgeleid. Vanaf de ingang is slechts één rijstrook afgesloten. Het is derhalve aan te raden te raden om het gebied te vermijden vanwege significante verkeersopstoppingen en vertragingen. Deze ringweg is van cruciaal belang voor de doorstroming van het verkeer in Madrid.

Autoriteiten en experts zullen het ongeval verder onderzoeken om de exacte oorzaak te achterhalen en soortgelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.

Dit vind je misschien ook leuk