Hoe de internationale jeugd van Marbella zich beter thuis kan voelen

door admin
Hoe de internationale jeugd van Marbella zich beter thuis kan voelen

De United Nationalities of Marbella (UNMS) heeft haar jaarlijkse bijeenkomst verplaatst naar 7 december 2023. Dit jaar zal het zich richten op de prangende zorgen van de jeugd in Marbella.

De bijeenkomst, die gehouden wordt in het Harbour Restaurant, heeft als doel zich te verdiepen in een cruciaal thema: “Voelen onze kinderen zich thuis in Marbella?” De centrale kwestie is het dilemma waarmee jonge individuen geconfronteerd worden die, ondanks dat ze opgroeien in Marbella, zich na hun studie in het buitenland niet in staat vinden om terug te keren vanwege een gebrek aan carrièremogelijkheden. Deze ongelukkige omstandigheid leidt vaak tot gezinsscheidingen. Om dit probleem aan te pakken, zal de UNMS specifieke onderwerpen verkennen, met bijzondere aandacht voor drie kerngebieden:

Gepersonaliseerde ondersteuning

UNMS kijkt naar de kernproblemen die het welzijn van jongeren beïnvloeden. Hieronder vrijetijdsmogelijkheden, onderwijs, stages en werkervaringen. Het doel is om strategieën te identificeren en te implementeren die de nodige ondersteuning bieden aan de jeugd in Marbella.

Happy Helpline

In een poging om ondersteuning toegankelijker te maken, introduceert UNMS de Happy Helpline. Dit gecentraliseerde platform zal contactgegevens samenstellen voor Engelstalige ondersteuningsdiensten gerelateerd aan zelfmoordpreventie, gepresenteerd op een boeiende en aantrekkelijke manier om te resoneren met de jeugd.

Interactie met AI

Daarnaast zal dit jaar de onthulling van NeduAI plaatsvinden, een interactief en speels platform ontworpen om het proces van het kiezen van een onderwijspad, het herkennen van vaardigheden en het plannen van een carrière voor jongeren te vereenvoudigen.

NeduAI stelt jongeren in staat controle te krijgen over hun keuzes. Hierdoor wordt hun algehele welzijn verbeterd. Ouders worden ook aangemoedigd om betrokken te raken, waardoor het potentieel stressvolle proces van levensplanning verandert in een gezamenlijke en plezierige gezinsactiviteit.

United Nationalities of Marbella 2023

De top tijdens een heerlijke lunch vindt plaats op 7 december in het Harbour Restaurant van 12.00 tot 15.30 uur. Gezien het beperkte aantal zitplaatsen, worden geïnteresseerde deelnemers aangemoedigd om hun plaatsen zo snel mogelijk te reserveren. Het Harbour Restaurant biedt een feestelijk driegangen lunchmenu voor slechts 35€, direct bij aankomst te betalen. Om een plaats te reserveren, kunt u contact opnemen met UNMS via WhatsApp op +34 610 700 617 of via e-mail op mimarbellartvm@gmail.com.

Wees een deel van de oplossing, draag bij aan het gesprek en sluit je aan bij de United Nationalities of Marbella Summit 2023 om samen een Marbella creëren waar elk kind zich thuis voelt.

Dit vind je misschien ook leuk