Marbella 4 Days Walking: ultieme mix van wandelen, feesten en goed doen

door admin
Marbella 4 Days Walking: ultieme mix van wandelen, feesten en goed doen

Al 12 jaar komen duizenden wandelaars van over de hele wereld in oktober naar Marbella om daar het wandelen te combineren met veel sociale gezelligheid. Ontdek wat er dit jaar nieuw is en waarom dit evenement onmisbaar is voor iedereen die houdt van wandelen én gezelligheid.

Wandelen met variatie

Elke dag kies je uit drie verschillende routes van 10, 20 en 30 kilometer. Na het voltooien van de route kun je je helemaal laten gaan op live muziek en tijdens shows in de Walking Village, gelegen aan de Plaza del Mar. Van 13:00 uur tot 20:00 uur beginnen de after party’s en is het hier één groot feest. 

Nieuw: Cudeca Charity Walk

Dit jaar komt het evenement met een bijzondere toevoeging: de Cudeca Charity Walk van 5 km. Al jaren is Cudeca betrokken bij het grootste wandelevenement van Spanje, en dit jaar krijgt de organisatie een eigen route. Schrijf je in via de officiële website en met een minimale donatie van €10 steun je dit goede doel direct.

Arabella M. Wessels, directeur van Marbella 4 Days Walking licht toe: “We hebben altijd met Cudeca samengewerkt; ze hebben al jaren een stand in de Walking Village en tijdens het aanmeldingsproces kunnen wandelaars geld doneren. Dit jaar wilden we iets anders doen, dus creëerden we een Cudeca-route van 5 km. Het is een kortere M4DW-route zodat iedereen mee kan doen. Je moet je voor deze wandeling inschrijven op onze website en de donatie, minimaal € 10, gaat rechtstreeks naar de bankrekening van de Cudeca”. 

Deelnemers die zich voor de andere routes hebben ingeschreven of niet kunnen of willen wandelen, kunnen Cudeca ook helpen met een donatie op dezelfde webpagina. Het goede doel zal op woensdag en zaterdag aanwezig zijn in de Walking Village, zodat mensen hun unieke Cudeca t-shirt* en inloggegevens kunnen ophalen. (*max. 1.000 t-shirts beschikbaar).

Challenge Roca Route speciaal voor ervaren wandelaars

Ben je op zoek naar meer avontuur? Dan is de 22 km lange Challenge Roca Route iets voor jou. Deze uitdagende route neemt je mee door ruige natuurgebieden en vereist op sommige punten goede balans of een stevig touw om je aan vast te houden. Deze route voert je langs de adembenemende landschappen ten noorden van Marbella en zuiden van het charmante dorpje Ojén. Inschrijven kan via deze link.

Tijdelijke eet- en drinkgelegenheden

De Walking Village biedt meer dan alleen muziek en dans. Er zijn tal van eet- en drinkstalletjes waar je kunt genieten van een verfrissend drankje en een heerlijke snack na je wandeling. Dus, of je nu een fervent wandelaar bent, een feestbeest, of beide, Marbella 4 Days Walking heeft alles in huis voor een onvergetelijke ervaring. Mis het niet!

Meld je aan!

Wil je meedoen aan de Marbella 4 Days Walking? Meld je dan nu aan via de officiële website.

Dit vind je misschien ook leuk