Politie onderzoekt vondst lichamen van vrouw en zoon in hotel in Valencia

door admin
Politie onderzoekt vondst lichamen van vrouw en zoon in hotel in Valencia

Zoals de krant ‘Levante-EMV’ meld, is de ontdekking van de lichamen gedaan in de vroege namiddag. Personeel van het hotel was naar de kamer gegaan van de vrouw en haar zon verbleven. Naar het schijnt lag de zoon op het bed en de vrouw op de vloer, aan de voeten van de man.

De Moordafdeling van de Nationale Politie heeft een onderzoek geopend om de mysterieuze dood van wat later een 54-jarige Colombiaanse vrouw en haar gehandicapte zoon, een 25-jarige man, bleken te zijn op te helderen. 

Na een melding van de gruwelijke ontdekking spoedden meerdere patrouilles van de Nationale Politie zich naar het hotel gelegen aan de Avenida de las Cortes Valencianas. Volgens politiebronnen hadden de slachtoffers zich afgelopen woensdag in het hotel ingecheckt en waren ze sindsdien niet meer gezien. De vrouw en haar zoon zijn naar verluidt diezelfde dag nog overleden.

Een team van de Forensische Politie heeft een grondige inspectie in de kamer uitgevoerd om criminele aanwijzingen te vinden en de oorzaken van beide sterfgevallen op te helderen.

De Moordafdeling van het Hoofdkantoor van de Politie in Valencia heeft de leiding over het onderzoek genomen. Een van de hypothesen die de agenten overwegen, is dat de moeder haar zoon, die leed aan een psychische handicap, mogelijk heeft vermoord, om daarna zelfmoord te plegen.

Dit vind je misschien ook leuk