Spaanse beachclub voor derde keer gekozen tot beste van Europa

door admin
beste beachclub

Geen Ibiza, Saint Tropez of Mykanos. Voor het derde jaar op rij is de beste beachclub van Europa te vinden op het Spaanse vasteland. Onlangs vonden de jaarlijkse World Travel Awards plaats, waar deze prestigieuze titel werd toegekend.

Wie aan luxe en beachclubs denkt, zal wellicht niet meteen aan deze bestemming denken. Verrassend genoeg is de beste beachclub van Europa te vinden in Salou. Voor het derde opeenvolgende jaar heeft het Infinitum Resort Sau de titel van beste beachclub van Europa gewonnen. Volgens de World Travel Awards is Infinitum ook dit jaar de beste plek voor een eersteklas strandervaring. De beachclub wordt geroemd om het bieden van een exclusieve mediterrane ervaring in een unieke omgeving. Met een idyllische ligging, adembenemend uitzicht en diverse zwembaden, weet de horecalocatie zich te onderscheiden van 10 andere genomineerde Europese beachclubs.

Kwaliteit, luxe en exclusiviteit

Met deze prijs bevestigt Infinitum niet alleen zijn positie als marktleider in de branche, maar ook zijn imago van topkwaliteit, luxe en exclusiviteit. Gelegen in de bruisende hoofdstad van de Costa Daurada staat de beachclub onder andere bekend om zijn uitstekende service. Het onderscheidt zich daarmee moeiteloos van andere Spaanse favorieten zoals Blue Marlin Ibiza en Purobeach Palma. Op Europees niveau overtreft Infinitum zelfs gevestigde concurrenten, waaronder gerenommeerde namen zoals Nikki Beach Saint Tropez en Bagatelle St. Tropez uit Frankrijk, Fontelina Beach Club uit Italië en Dunas Douradas Beach Club uit Portugal.

World Travel Awards

In 1993 werden de World Travel Awards opgericht om excellentie binnen de reis-, toerisme- en hospitalitybranche te erkennen, te belonen en te vieren. Tegenwoordig wordt het hebben van een World Travel Award wereldwijd beschouwd als het hoogste kwaliteitskeurmerk in deze industrie. Naast de beste beachclub, won Spanje ook met het beste villa resort (Las Colinas Golf & Country Club, Alicante) en het beste nieuwe boutique hotel (Casa Palacio Don Ramón, Sevilla).

Lees ook: Klimaatactivisten vallen luxe beach club op Ibiza binnen

Dit vind je misschien ook leuk