Te koud in Spanje? Deze zonvakanties zijn ook een goed idee!

door admin
Te koud in Spanje? Deze zonvakanties zijn ook een goed idee!

Natuurlijk blijft het dan nog steeds een prachtig land met heerlijk eten en fantastische mensen. Maar de behoefte aan vitamine D ga je daar dan niet zo snel vervullen. Dan is het aan te raden in het vliegtuig te stappen naar een andere bestemming. Welke bestemmingen over het algemeen ook in de smaak vallen bij mensen die van Spanje houden? Lees snel verder. 

Altijd vriendelijk 

Spanjaarden zijn over het algemeen vriendelijke mensen, maar mensen in Thailand zijn misschien nóg wel vriendelijker. Althans, daar gaan we vanuit. Thais spreken de meeste mensen niet, maar ze glimlachen altijd zo aardig dat het wel vriendelijk moet zijn wat ze bedoelen. Thailand is een heerlijke winterzon-bestemming wanneer je behoefte hebt aan zon. In Thailand zijn net als in Spanje de prijzen zeer aantrekkelijk en heerst er een hele fijne open cultuur.

Zo is Thailand ook een land waar ze ontzettend van eten en gezelligheid houden. Ook hier zul je je tegoed kunnen doen aan streetfood en marktjes, met als hoogtepunt Bangkok. Kortom, jij hoeft in de winter de warmte van Spanje niet te missen. Let er wel op dat je vaccinaties voor Thailand nodig hebt. Dat kan je een hoop ellende schelen! 

Eetcultuur 

Ook zo dol op het eten van tapas? Niet alleen om de recepten maar ook omdat je alles kunt proeven, urenlang kunt tafelen en je het kunt delen met wie je wilt? Dan is Indonesië de plek waar jij heen moet deze winter. De Indonesische keuken ken je wellicht wel van de vele restaurants in Nederland, maar deze verbleken bij de echte gerechten ter plekke.

Zeker op Bali ga jij een waanzinnige tijd hebben, waar je zelfs in de winter aan je surfskills kunt werken. Iets wat je later in Spanje vervolgens verder kunt verfijnen. Maar ook hier geldt; check de vaccinaties voor Bali die je nodig hebt. Want ondanks dat dit tegenwoordig heel westers aandoet, blijft het een exotische bestemming.

Kortom, jij hoeft de warmte van Spanje niet te missen deze winter! Met bovenstaande fijne bestemmingen ga je een heerlijke warme winter tegemoet. Dan kun je volgend jaar zomer al licht voorgebruind weer richting het Spaanse mooie land reizen. Een win-win situatie! 

Dit vind je misschien ook leuk