Uw Spaanse droom naleven? Gimbrere helpt u dit waar te maken

door admin
Uw Spaanse droom naleven? Gimbrere helpt u dit waar te maken

De advocaten van Gimbrere Legal spelen een essentiële rol bij zowel de aankoop als verkoop van onroerend goed in Spanje, en ze zorgen ervoor dat het gehele proces juridisch correct en zonder problemen verloopt. Hier volgen enkele taken van onze advocaten bij onroerendgoedtransacties in Spanje:

Bij de aankoop:

 

Grondige juridische controle van eigendomspapieren: Onze advocaten voeren een diepgaande controle uit van de eigendomspapieren om te garanderen dat er geen verborgen problemen, schulden of beperkingen op het onroerend goed rusten. Hierbij wordt de eigendomstitel, registraties, schulden en eventuele openstaande belastingen zorgvuldig geverifieerd.

Gedegen juridisch onderzoek (Due Diligence): We voeren een uitgebreid onderzoek uit om ervoor te zorgen dat de woning aan alle wettelijke vereisten voldoet en vrij is van geschillen of onregelmatigheden die de aankoop zouden kunnen bemoeilijken.

Opstellen en beoordelen van contracten: Onze advocaten assisteren bij het opstellen of beoordelen van de koopovereenkomst en andere relevante documenten, waarbij de bescherming van jouw belangen voorop staat.

Notariële akte: Onze advocaten zorgen voor een juridisch correcte afhandeling bij de notariële akte, om ervoor te zorgen dat alle juridische aspecten van de aankoop nauwgezet worden behandeld.

Registratie van eigendom: Na de aankoop zorgen onze advocaten voor de registratie van de eigendomstitel bij het kadaster en de eigendomsregistratie.

Bij de verkoop:

 

Voorbereiden van juridische documenten: Onze advocaten helpen bij het opstellen van verkoopdocumenten, inclusief de koopovereenkomst en andere benodigde juridische documenten.

Afkopen van schulden en verplichtingen: Indien er schulden of verplichtingen verbonden zijn aan het onroerend goed, assisteren onze advocaten bij het regelen van deze zaken voorafgaand aan de verkoop.

Notariële akte en overdracht: Onze advocaten zijn aanwezig bij de notariële akte om de correcte overdracht van eigendom te waarborgen.
Belastingen en Vergoedingen: Wij voorzien de verkoper van advies over eventuele fiscale verplichtingen die voortvloeien uit de verkoop.

Juridisch advies: Gedurende het gehele proces bieden onze advocaten juridisch advies om te waarborgen dat alle aspecten van de verkoop in overeenstemming zijn met de Spaanse wet.

Het is van uiterst belang om een gekwalificeerde en ervaren advocaat in te schakelen bij onroerendgoedtransacties in Spanje. De wetten en procedures kunnen complex zijn, en wij zijn er om jouw rechten en belangen te beschermen gedurende het gehele proces. Bij Gimbrere Legal begrijpen we de specifieke behoeften van Nederlanders met juridische kwesties in Spanje, en we staan klaar om te helpen. Kijk voor meer informatie op de website https://gimbrerelegal.com.

Dit vind je misschien ook leuk