Waarom bouwen aan de Costa del Sol met een Nederlandse aannemer?

door admin
Gerards buildmasters Nederlandse aannemer

Voor veel buitenlanders in Spanje blijft het een uitdaging om goed te communiceren met lokale aannemers. Dat is lastig als je een nieuw huis wilt bouwen of renovatiewerkzaamheden wilt doen aan een bestaand pand. De taalbarrière en culturele verschillen kunnen vaak leiden tot vervelende misverstanden en onnodige vertragingen.

Wie in het internationaal georiënteerde Zuid-Spanje woont, heeft het geluk een grote keuze te hebben uit bedrijven van verschillende nationaliteiten die hun diensten vaak meertalig aanbieden. Wil je bijvoorbeeld aan de Costa del Sol een huis bouwen of verbouwen met een Nederlandse aannemer? Dat kan nu dankzij Gerards Buildmasters. Deze bouwonderneming opereert vanuit de kustplaats La Cala de Mijas in de provincie Málaga. Dit ligt heel centraal aan de kust tussen Viñuela (Axarquía) in het oosten en Estepona in het westen.

Decennialange ervaring

Het Nederlandse aannemersbedrijf wordt geleid door Johan Gerards. Hij vormt de derde generatie van een familie die al tientallen jaren actief is in de bouwsector in Rotterdam. De familie heeft besloten om hun expertise en bouwdiensten nu ook aan te bieden aan de Costa del Sol, onder meer in Málaga, Mijas, Calahonda, Marbella, Benahavis en San Pedro de Alcantara.

Compleet dienstenpakket

Bij Gerards Buildmasters kunnen klanten terecht voor een volledig pakket aan bouwdiensten. Dit omvat onder andere afbouw, verbouw, renovatie, afwerking, interieurstyling, zwembaden, buitenkeukens en tuinontwerp. Daarnaast bieden ze ook gespecialiseerde diensten zoals vochtbestrijding en klimaatbeheersing aan. Vertrouw dus op één professionele partner die alles in huis heeft om je woning in Costa del Sol en omstreken te verbouwen, onderhouden en renoveren.

Vakkennis en snelheid

Het bedrijf van de familie Gerards staat bovendien garant voor vakkennis en snelheid. Ze beloven geen tijdverlies en hanteren een directe aanpak, wat resulteert in een efficiënt bouwproces. Met hun betrouwbare dienstverlening kunnen klanten met vertrouwen hun bouwprojecten onder de Spaanse zon realiseren.

Kortom, met Gerards Buildmasters is het mogelijk om te bouwen in vertrouwen onder de palmbomen aan de Costa del Sol. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, deze Nederlandse aannemer in Spanje biedt de perfecte combinatie van kwaliteit, efficiëntie en klantgerichtheid. Meer weten? Neem via deze link vrijblijvend contact op.

Dit vind je misschien ook leuk