Waarom is een zorgverzekering in Spanje zonder eigen bijdragen beter?

door admin
Copays bij je ziektekostenverzekering in Spanje copays

Op zoek naar een zorgverzekering in Spanje? Om een goede beslissing te nemen en op korte en lange termijn voor uw persoonlijk welzijn te zorgen, is het belangrijk om verschillende factoren in overweging te nemen, zoals of de verzekering wel of geen eigen bijdragen heeft. 

Eigen bijdragen of copays zijn het bedrag dat de verzekerde moet betalen bij gebruik van bepaalde medische diensten die in zijn polis zijn opgenomen. Dit is een extra en losstaande kostenpost naast de te betalen premie. Daardoor kan het bedrag van de zorgverzekering na verloop van tijd stijgen.

Deze extra betalingen variëren afhankelijk van de gebruikte dienst en het contract van de klant. Ze zijn meestal van toepassing op consulten van huisartsen en specialisten, diagnostische tests, speciale behandelingen, ziekenhuisopnames en noodgevallen. De duurste zijn meestal ziekenhuisopnames en geavanceerde diagnostische tests.

Lees ook: Uw hele leven beschermd in Spanje met een verzekering van ASSSA

ASSSA garandeert de gemoedsrust van hun verzekerden door medische, chirurgische en ziekenhuisdekking aan te bieden zonder eigen bijdragen in hun ziektekostenverzekering. Door het betalen van de premie, heeft de verzekerde dus zonder extra kosten toegang tot de gegarandeerde diensten. Zodoende kan hij vanaf de eerste dag terecht bij huisartsen, specialisten en spoedeisende hulp.

Bovendien is ASSSA de ideale particuliere ziektekostenverzekering als u een visum of verblijfsvergunning in Spanje wilt aanvragen, aangezien ASSSA geen eigen bijdragen heeft, één van de fundamentele voorwaarden om deze te verkrijgen, en voldoet aan alle eisen van de consulaten en immigratiekantoren.

Andere voordelen van ASSSA

Naast dit alles biedt de ASSSA-verzekering nog andere voordelen die de moeite waard zijn om te benadrukken, zoals levenslange dekking, geen premieverhoging vanwege leeftijd en een persoonlijke en meertalige professionele begeleiding. ASSSA beschikt ook over een uitgebreid medisch overzicht met uitstekende klinieken en specialisten naar keuze en zonder wachtlijsten.

ASSSA, de ziektekostenverzekering om te investeren in uw gezondheid in Spanje.

Meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk