Willem Middelkoop over investeren voor, tijdens, en na The Big Reset

door admin
Willem Middelkoop over investeren voor, tijdens, en na The Big Reset

Op 8 november om 15 uur zijn belangstellende welkom in Hotel SH Villa Gadea in Altea (Alicante). Met de titel ‘investeren voor, tijdens, en na The Big Reset’ belooft een interessante bijeenkomst te worden. Ook is er de gelegenheid om bij te praten met het team van Hugo. Zij delen graag hun uitgebreide kennis over de aandelenmarkt, de Spaanse markten en de regels voor beleggers in Spanje met u.

De term ‘Big Reset’ wordt gebruikt om te verwijzen naar een uitgebreide economische, financiële of sociale herstructurering. Het kan ook gaan om een fundamentele verschuiving in monetaire systemen, institutionele veranderingen of zelfs een reset van globale machtsstructuren. In de context van beleggingen heeft het betrekking op een tijd van aanzienlijke verandering die potentieel invloed heeft op markten, valuta’s, rentevoeten, en beleggingsportefeuilles.

Willem Middelkoop

Willem Middelkoop (Genève, 1962) is ondernemer, investeerder en publicist. In het najaar van 2008 gaf hij zijn werk als journalist en beurscommentator voor de nationale televisie op. Hij is de auteur van acht boeken over financiële markten en economie. Eind 2013 publiceerde hij “The Big Reset” (Amsterdam University Press/University of Chicago Press). In totaal heeft hij meer dan 150.000 boeken verkocht in zeven talen, waaronder Arabisch en Chinees.

In 2008 richtte hij Amsterdamgold.com op, een webwinkel in goud en zilver, die in 2011 werd verkocht aan het beursgenoteerde Value8, nadat de jaaromzet was gegroeid tot meer dan 100 miljoen euro.

Willem is lid van de adviesraad van het in Londen gevestigde Official Monetary and Financial Institutions Forum (OMFIF). Hij is ook medeoprichter van Startupbootcamp Amsterdam, een business acceleratie programma. Willem woont in Nederland met zijn vrouw en twee zonen (17 en 20) en heeft een bachelor in Business Administration.

Wie is Hugo?

Hugo Investing is een gereguleerde beleggersonderneming onder toezicht van de ‘Spaanse AFM’, CNMV. U kunt bij Hugo alle financiële producten online kopen. Hugo’s klanten hebben een Saxo Bank rekening, een stabiele en veilige bank.

Mis deze unieke kans niet om Willem Middelkoop te ontmoeten en meer te leren over zijn expertise in financiële markten en economie. Het evenement vindt plaats aan de prachtige Costa Blanca. Reserveer nu je plaats, want het belooft een inspirerend en leerzaam evenement te worden.

Dit vind je misschien ook leuk