Martin Faessen neemt WeCare Mortgages over van Saskia Gruijters

door admin
Martin Faessen neemt WeCare Mortgages over van Saskia Gruijters

Sinds de oprichting hebben veel Nederlanders, Belgen en andere nationaliteiten via de begeleiding van Hypotienda naar alle tevredenheid een hypotheek in Spanje afgesloten. Tijdens de crisisjaren in 2008 startte Saskia met een verzekeringsportefeuille naast de hypotheekbemiddeling. Deze is uitgegroeid tot een succesvol verzekeringsbemiddelingskantoor voor buitenlanders in Marbella, welke in 2017 onder de commerciële naam Hypotienda is overgedragen aan Ilse Burggraaf. 

Saskia draagt het stokje over

Na zich vijftien jaar lang volledig te hebben gefocust op haar bedrijf, dat de hypotheekbemiddelingsdiensten inmiddels aanbiedt onder de naam WeCare Mortgages, draagt Saskia het stokje van deze onderneming over aan Martin Faessen Mendiela. Martin verwierf een aantal maanden geleden al een participatie in de onderneming. Saskia gaat zich volledig richten op projectontwikkeling in Málaga waar ze al een tijdje van achter de schermen mee bezig is.

Martin wordt daarmee per oktober 2019 de trotse eigenaar van het bedrijf waarvoor hij zich al bijna vier jaar inzet. Voordat hij het team kwam versterken had hij al een carrière van ruim twaalf jaar bij Banco Sabadell achter de rug. Martin zal zich volledig blijven richten op de hypotheekaanvragen en Sandra Thissen ondersteunt hem daarbij. Sandra (ook Nederlandse en al meer dan twintig jaar woonachtig in Spanje) werkte ruim zes jaar lang met toewijding bij Hypotienda Verzekeringen in Marbella en is zodoende geen onbekende in de sector.

Van Hypotienda naar WeCare Mortgages

In 2017, een jaar na Martins komst, werd de commerciële naam Hypotienda Mortgages gewijzigd in WeCare Mortgages, om daarmee ook de internationale klantenkring (o.a. Engels, Duits en Scandinavisch) beter te kunnen bereiken. De nieuwe naam WeCare zegt precies waar het team voor staat; het gaat ze echt na aan het hart om een klant aan een passende hypotheek te helpen. Zo kan de nieuwe eigenaar van een woning in Spanje zonder zorgen genieten van zijn of haar droomhuis. Bovendien kan de klant altijd weer bij WeCare Mortgages aankloppen met vragen of als zich wijzigingen voordoen in de situatie.

Unieke service

Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Spaanse hypotheekverstrekking voor de Nederlandse en Belgische kopers in Spanje. Door het uitmuntende track record van WeCare Mortgages bij de grote Spaanse hypotheekverstrekkers én de uitgebreide ervaring en connecties in die sector van Martin Faessen, is het bedrijf in staat exclusieve voorwaarden van Spaanse hypotheken te onderhandelen. Dit zorgt, samen met de zeer klantgerichte en Nederlandstalige dienstverlening, voor een unieke service waar Nederlanders, Belgen en andere nationaliteiten (veelal niet-residenten), die een hypotheek in Spanje willen afsluiten, de vruchten van plukken.

De overname komt op een mooi moment, net nu wanneer de certificering voor hypotheekadviseurs in Spanje van start gaat. Met zijn continue scholing en ervaring bij Banco Sabadell is deze stof Martin niet onbekend en zal hij als hypotheekadviseur daadwerkelijke voordelen voor zijn klanten kunnen behalen.

Meer over Martin Faessen

Martin werd geboren in Málaga maar groeide op in het Limburgse Venlo. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Spaans, Engels en Duits en besloot na zijn studie in Nederland in 1996 weer naar Málaga terug te keren om met zijn nuttige kennis en ervaringen het team van WeCare Mortgages aan te vullen. Klik hier voor meer informatie over de deskundige begeleiding van A tot Z bij hypotheken in Spanje van WeCare Mortgages.

Dit vind je misschien ook leuk