Hermane brengt unieke mix van piano, synthesizer en gong naar Málaga

door admin
Hermane brengt unieke mix van piano, synthesizer en gong naar Málaga

Het belooft een avond te worden die afwijkt van de standaard rock-, blues- of tributebands. Hermane’s muzikale achtergrond is divers: hij heeft 30 jaar in Latijns-Amerika, de Verenigde Staten, Oost-Europa en verschillende Afrikaanse landen gewoond. Tijdens zijn verblijven absorbeerde hij de traditionele muziek van elk land. Hij zal tijdens het concert toelichten hoe bepaalde nummers zijn ontstaan. Dat biedt inzicht in het creatieve proces achter zijn caleidoscoop aan geluiden. 

Van Chopin tot Vangelis: Een eclectische mix

Hermane’s muziek is moeilijk in een enkel genre te vatten. Zijn composities vinden inspiratie bij klassieke meesters zoals Chopin en Beethoven, maar ook bij hedendaagse grootheden als Vangelis, Zimmer en Einaudi. Het resultaat is een fascinerende mix van pop- en soulsongs, verrijkt met gospel-, flamenco-, latin- en klassieke invloeden. Dit alles wordt live ten gehore gebracht, zonder gebruik te maken van vooraf opgenomen begeleidingstracks.

Een reis door muzikale landschappen

Sommige nummers zijn zacht en meditatief en nodigen uit tot wegdromen, terwijl andere bombastischer zijn en het publiek uitnodigen tot meeklappen. Hermane’s benadering van componeren overstijgt de typische ‘vier herhaalde akkoorden’ die vaak in hedendaagse muziek te vinden zijn. Zijn doel is om virtuoze stukken te creëren die de luisteraar raken met hun fragiele schoonheid.

Early bird-aanbieding 

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor €12, maar er is een mogelijkheid om gebruik te maken van de “early bird”-aanbieding voor de halve prijs. Voor meer informatie over dit niet te missen concert en tickets, bezoek Hermane’s website of volg hem op Facebook.  

Dit concert in Málaga is een unieke kans om een avond vol muzikale rijkdom te ervaren, gebracht door een artiest wiens werk een brug slaat tussen verschillende muzikale werelden en tijdperken. 

La Cochera Cabaret is te vinden aan de Avenida de los Guindos 19 in Málaga.

Lees ook: ZENsacional concert keert terug naar de Costa del Sol

Dit vind je misschien ook leuk