Rechtstreeks naar Canarische Eilanden en Balearen vanuit Groningen

door admin
Rechtstreeks naar Canarische Eilanden en Balearen vanuit Groningen

De vluchten en/of pakketreizen worden aangeboden door Corendon, TUI en Sunair Vakanties. Mallorca is nieuw in het aanbod van Corendon. Deze touroperator heeft bevestigd dat het gaat vliegen naar de Turkse steden Bodrum en Antalya, Kreta (Griekenland) en Mallorca (Spanje); terwijl TUI ook vluchten naar het Balearische eiland zal uitvoeren en het hele jaar door routes naar Gran Canaria zal blijven aanbieden. Sunair Vakanties van haar kant heeft bevestigd dat het vanaf april haar populaire vluchten naar Guernsey (Kanaaleilanden) zal hervatten. 

 “We zijn tevreden met het aanbod voor het volgende zomerseizoen. Het is goed nieuws dat TUI en Corendon vluchten naar Mallorca aanbieden, want het is een populaire bestemming voor onze regio”, zegt Jonas van Dorp, directeur marketing en ontwikkeling van de Nederlandse luchthaven, in een verklaring aan Travel Pro.

Opgemerkt moet worden dat hoewel dit vliegveld op Nederlands grondgebied ligt, het in het noordwesten van het land veel wordt gebruikt door Duitsers, aangezien het dicht bij de grens tussen Nederland en Duitsland ligt.

Dit vind je misschien ook leuk