Spaanse bar laat prijzen fluctuerende net als op de beurs

door admin
Spaanse bar laat prijzen fluctuerende net als op de beurs

De naam van deze bar doet denken aan de wolkenkrabbers van New York en aan gestreste beurshandelaren die hun investeringen willen laten slagen. Wat Wall St Madrid zo trendy maakt in het nachtleven van Madrid zijn zonder twijfel de prijzen van de drankjes en gerechten op de menukaart. Want net als op de beurs van New York, fluctueren ze. Zo kan de prijs van een koffie of een biertje binnen vijf minuten veranderen. Dat zorgt voor een wel heel dynamische ervaring, waarin klanten zich onderdompelen in de wereld van financiën en tegelijkertijd wat geld kunnen besparen.

Klanten dienen alert te zijn

De menukaart van Wall St Madrid bestaat uit twee aparte schermen: één voor eten en één voor drankjes. Hier worden de prijzen naast de trends van elk product weergegeven, met fluctuaties naar boven of naar beneden. Dit dwingt klanten om alert te blijven, omdat de prijs die ze betalen degene is die op dat moment op het scherm verschijnt.

Elke seconde telt

Hoewel de prijsverschillen niet enorm zijn, telt in Wall St Madrid elke euro en elke seconde. Daarom is het kiezen van het juiste moment om naar de bar te gaan en je bestelling te plaatsen essentieel voor degenen die, naast het hebben van plezier, ook geld willen besparen.

De menukaart van Wall St Madrid is gevarieerd en veranderlijk, met gerechten en tapas zoals kroketten, salades, hammen en worsten.. Van 11 uur ’s ochtends tot 18.30 uur ’s middags staan zoete en hartige lekkernijen op de kaart voor een brunch: croissants, pannenkoeken, bagels, koekjes, bacon, worstjes en meer. Om twee uur ’s nachts verandert het in een levendige bar met een bruisende sfeer.

Wall St Madrid, gelegen aan de Calle de la Palma, is snel uitgegroeid tot een van de trendy bars van Malasaña. Een interessante plek die gastronomie, beleggingsplezier en sfeer combineert in een unieke ervaring in de Spaanse hoofdstad.

Dit vind je misschien ook leuk