Vernieuw uw beleggingsstrategie met minder risico en beter resultaat

door admin
Vernieuw uw beleggingsstrategie met minder risico en beter resultaat

Bijgevolg biedt de door de Spaanse toezichthouder CNMV gecontroleerde beleggersbank in Spanje unieke beleggingsmogelijkheden met gepersonaliseerde coaching voor zijn klanten.

Kaspar Huijsman was In 1999 mede-oprichter van de eerste online broker van Nederland. Hij legt aan InSpanje.nl uit dat de partners er destijds voor kozen om het bedrijf een persoonlijke naam te geven. Zo werd Alex Beleggersbank geboren. En de reden voor deze naam was simpel. Alex bood als eerste particuliere beleggers de mogelijkheid om online zo dicht mogelijk bij de professionele markt te opereren. De naam gaf kracht aan die persoonlijke en vertrouwde relatie. Precies hetzelfde als Hugo nu voor hun internationale en Spaanse klanten in Spanje doet.

Het bedrijf werd later marktleider in Nederland. En, als logisch gevolg van het feit dat veel van hun klanten in Andalusië wonen, openden ze in 2006 een beleggerscentrum in Marbella (Malaga). Zoals vaak het geval is in de financiële sector, werd Alex Bank in de loop van de tijd verschillende keren overgenomen. Uiteindelijk werd het Saxo Bank, de grootste investeringsbank van Europa. De Spaanse tak werd een Finance Broker met Hugo als persoonlijke naam.

Gepersonaliseerde coaching en online Academy

Vandaag richt het team van Hugo Investing zich op serieuze beleggers. Dit zijn meestal particuliere beleggers op zoek naar persoonlijke service en ondersteuning van online handelsplatforms. Hugo Investing biedt drie verschillende platforms om uit te kiezen op basis van handelsstijl en ervaringsniveau. Daarnaast biedt het bedrijf regelmatig marktrapporten en een blog met beleggingsinzichten. Bovendien heeft het team van Hugo gezamenlijk meer dan 60 jaar ervaring in de sector.

Hugo helpt beleggers in meerdere talen om controle te krijgen over hun persoonlijke financiën. Daarom biedt het bedrijf gepersonaliseerde coaching aan zijn klanten. Die krijgen uitleg over verschillende beleggingsinstrumenten waarmee ze geholpen worden om minder risico te nemen en een hoger rendement te behalen. Op deze manier fungeert Hugo Investing voor zijn klanten als een persoonlijke coach. Met vlogs, blogs, seminars en webinars om hen te inspireren.

Daarnaast heeft het bedrijf een online Academy opgericht die beleggers opleidt, waaronder een Short Master Investing-programma van 6 maanden. Deze wordt aangeboden bij een geaccrediteerde business school.

Private banking services tegen brokerage prijzen

Kaspar Huijsman zegt over de dienstverlening van Hugo: “Er wordt vaak naar ons verwezen als een entiteit die private banking-diensten levert tegen brokerage prijzen. Tegenwoordig kan iedereen een handelsaccount openen en beginnen met handelen of beleggen. Ik ben echter van mening dat de sector het te gemakkelijk heeft gemaakt en dat de regulering van de afgelopen jaren misschien niet voldoende is. Door beleggers over de producten te leren, nemen ze minder risico en behalen ze uiteindelijk een hoger rendement. Dat wil toch iedereen in deze sector?”

Hugo ziet toekomstige uitdagingen als kansen

Volgens de CEO zijn de toekomstige uitdagingen voor Hugo Investing vooral kansen. In dit verband verwijst hij naar enkele financiële uitdagingen waarmee mensen worden geconfronteerd, zoals inflatie, volatiele rentetarieven en gebrekkige pensioenregelingen. Omdat onderwijs en persoonlijke service steeds belangrijker worden, is Hugo Investing van plan om op dat vlak extra stappen te zetten om hun mantra van “Trade Saf€” te vervullen.

De unieke benadering van Hugo, met een combinatie van gepersonaliseerde coaching, uitgebreide ibeleggingstools en trainingsprogramma’s, onderscheiden het bedrijf van andere investeringsbanken in Spanje. Het is daarom geen wonder dat het bedrijf al meer dan 17 jaar erg succesvol is in Spanje en het lijdt geen twijfel dat het de komende jaren ook verder zal blijven groeien.

(PARTNER CONTENT)

Dit vind je misschien ook leuk