Reserva del Higueron Resort verkozen tot beste padelclub van Spanje

door admin
Reserva del Higueron Resort verkozen tot beste padelclub van Spanje

Namens Reserva del Higueron Resort nam Guillermo del Grosso, directeur Evenementen, de prijs in ontvangst uit handen van de voorzitter van de Nationale Spaanse Bond voor Padel, Alfredo Garbisu. Bij de uitreiking werden ook prijzen uitgedeeld in de categorieën beste speler/speelster, meest veelbelovende talent, beste schoenen, beste ballen en beste circuit.

Padel is tegenwoordig een van de meest beoefende sporten in Spanje naast het voetbal. Al vanaf het begin heeft Reserva del Higueron Resort bijgedragen aan die populariteit door te zorgen voor uitstekende faciliteiten op haar sportclub en door regelmatig grote nationale en internationale toernooien te organiseren in het hart van de Costa del Sol, waar het woon- en vakantieresort gelegen is. Dat de padelclub nu is verkozen tot de beste van Spanje vormt volgens marketingdirecteur Del Grosso een mooie beloning voor alle gedane inspanningen.

In april 2017 werd de sportinstallatie volledig vernieuwd met extra banen, een nieuwe tribune en ledverlichting op het fraai gelegen complex met magische uitzichten over de Middellandse Zee. Het complex beschikt zodoende over alle faciliteiten om er de belangrijkste toernooien van Spanje te organiseren.

Meer dan sport alleen

Het mondaine complex Reserva del Higueron Resort omvat veel meer dan de fraaie sportclub met, zwembaden, de prachtige Nagomi Spa en fitnessruimtes. Er omheen liggen prachtige woningen in alle soorten en maten. Nog steeds wordt er gebouwd aan nieuwe luxueuze complexen. Naast de sportclub ligt het Hotel Double Tree by Hilton Resort & Spa Reserva del Higueron dat op dit moment een omvangrijke uitbreiding ondergaat. Het complex herbergt eveneens het sterrenrestaurant Sollo met chef Diego Gallegos die ook de scepter zwaait over het ernaast gelegen Arara Bistro Bar. Bij laatstgenoemde kun je niet alleen terecht voor heerlijk exotisch eten, maar ’s avonds ook voor cocktails en live muziek.

Meer informatie via www.reservadelhigueronresort.com

Op de foto Guillermo del Grosso van Reserva del Higueron Resort en Alfredo Garbisu van de Spaanse Bond voor Padel.

Dit vind je misschien ook leuk