Huis verkopen? Zorg voor goede foto’s

door admin
Huis verkopen? Zorg voor goede foto’s

Doorgaans zetten verkopers zelf hun huis op de foto, met tot gevolg dat geïnteresseerden niet altijd de juiste indruk van het betreffende huis krijgen.

Foto’s zijn te donker, genomen vanuit een verkeerde hoek, of geven nou net niet weer, wat het huis juist zo interessant maakt.

Visuele indruk

Thomas Russ, professioneel fotograaf, zegt hierover: ‘Mensen willen op basis van foto’s vast een indruk krijgen van hoe het huis in elkaar zit. Ons doel is ze die visuele indruk te geven zonder dat ze nog een grondplan hebben gezien.’

Russ heeft ruim zes jaar ervaring als fotograaf en directeur bij een Noors Real Estate fotografie bedrijf dat jaarlijks 22.000 woningen vastlegde. In 2011 richtte hij Foto de la Residencia op in Spanje.

Foto de la Residencía biedt professionele foto’s van onroerend goed voor makelaars, projectontwikkelaars en huiseigenaren in Spanje. Het gaat daarbij om gewone binnen- en buitenfoto’s, panorama’s en 360º virtuele rondleidingen.

Werkterrein

Russ werkt vanuit het Zuid-Spaanse Fuengirola, spreekt vloeiend Engels en heeft als werkterrein het gebied tussen Nerja en Estepona (Costa del Sol). Voor klanten verder weg zijn altijd nadere afspraken te maken.

Om een goed beeld  te krijgen van slechte en nietszeggende foto’s ten opzichte van de kwaliteit die Foto de la Residencia levert en wat voor een verschil dit maakt, kijk op de website.

Dit vind je misschien ook leuk