Succesvol zakendoen in Spanje is heel goed mogelijk

door admin
Succesvol zakendoen in Spanje is heel goed mogelijk

Deze letterlijke ‘elevator pitches’ vormen een onderdeel van de campagne The Orange Elevator Pitch, een initiatief van het Netherlands Business Support Office in Barcelona (NBSO). De ‘uplifting interviews met Nederlandse ondernemers in Barcelona zijn gemaakt ter inspiratie voor andere ondernemers die de stap overwegen om in Spanje een bedrijf te beginnen of dit al hebben gedaan.

Succesvolle campagne

Deze campagne is een vervolg op de succesvolle campagne Kansen in de Crisis, business in Barcelona, die het NBSO een jaar eerder afrondde. Om niet alleen Nederlanders maar ondernemers van alle nationaliteiten te inspireren en te overtuigen van het feit dat succesvol zakendoen in Spanje heel goed mogelijk is, wordt The Orange Elevator Pitch campagne nu afgesloten met een expositie. Deze Orange Elevator Pop-up expositie zal te zien zijn in Barcelona, Amsterdam (Schiphol) en Den Haag.

Eerder communiceerden we hier dat de Grand Opening  van deze expositie plaats zou vinden op 26 maart in het Barcelona Growth Centre/Oficina d’Atenció de l’Empresa van 18:30 tot 23:30 uur. Vanwege de drie dagen van nationale rouw in verband met de Germanwings vliegramp hebben het NBSO Barcelona en Barcelona Activa besloten om het openingsevent van de pop-up expo te verplaatsen naar dinsdag 7 april om dezelfde tijd, 18:30u. Dank voor uw begrip en excuses voor eventueel veroorzaakt ongemak. 

De tentoonstelling zal daarna naar Nederland doorreizen naar diverse locaties, waaronder de Week van de Ondernemer (Utrecht, 14-16 april), Het World Trade Center Schiphol en het hoofdgebouw van de RVO of de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (Den Haag). Aanmelden voor de opening op 7 april kan hier.

De expositie is vanaf 1 tot 31 mei te zien in het WTC op Schiphol van 10:00 tot 18:00 uur en van 1 tot 30 juni in Centre Court in Den Haag van 10:00 tot 19:00 uur.

Boeken 

Van beide campagnes zijn boeken te bestellen via deze link. Het boek Kansen in de crisis, business in Barcelona kost 15 euro. Het boek The Orange Elevatro Pitch is nog niet uit, maar wel te reserveren.

Dit vind je misschien ook leuk