Advocatuur ontmoet cultuur in nieuw Theater Gimbrère

door admin
Advocatuur ontmoet cultuur in nieuw Theater Gimbrère

Hij verraste hij de genodigden op geheel eigen wijze met anekdotes en levenslessen over de verschillen tussen vrouwen en mannen

Initiatiefnemer van de theaterruimte is Tjaard Gimbrère, eigenaar van advocatenkantoor Gimbrère Advocaten. De afgelopen weken is de serre van het kantoor verbouwd tot een klein sfeervol theater.

‘Uiteraard is en blijft Gimbrère Advocaten een advocatenkantoor. Wij voorzien onze cliënten van rechtskundige bijstand in de ruimste zin van het woord’, aldus Tjaard Gimbrère. ‘Het prikkelen van onze creativiteit speelt hierbij een belangrijke rol. Het creëren van een eigen theater is een jongensdroom die uitkomt.’

Het theater straalt de warme sfeer uit van de twintiger jaren en biedt allerlei mogelijkheden. Zo zijn er volop plannen om presentaties te geven over interessante actuele onderwerpen en om inspirerende sprekers uit te nodigen. Tevens biedt het ruimte een podium voor muziek, cabaret en andere vormen van kleinkunst.

 

Gimbrère Advocaten in Spanje

Naast de kantoren in Breda en Amsterdam is Gimbrère aanwezig op drie verschillende locaties in Spanje, te weten Barcelona, Madrid en Marbella. Vanuit deze helpen de tweetalige advocaten en adviseurs Nederlanders in heel Spanje, waaronder ook de Spaanse eilanden Ibiza, Mallorca en Menorca. De advocaten in Spanje en Nederland werken nauw samen en hebben veel kennis van het Spaans en Nederlands recht.

 

Dit vind je misschien ook leuk