Koningsfeest met de Nederlandse Vereniging Barcelona

door admin
Koningsfeest met de Nederlandse Vereniging Barcelona

Dit jaar is als locatie de British College of Gavà gekozen. Hier zal op vrijdag 30 april van 13 tot 17 uur een kinder-vrijmarkt worden georganiseerd, er zijn oud-Hollandsche spelletjes, een loterij en nog veel meer leuks. Natuurlijk zijn er hapjes en drankjes in stijl en is er vrolijke muziek om een en ander op te lijsten. 

Het Koningsfeest wordt georganiseerd in samenwerking met de Oranje-Dijkschool waar kinderen uit de omgeving terecht kunnen voor Nederlands taal- en cultuuronderwijs. Dan zijn er nog diverse sponsors die het mede mogelijk maken dat er een mooi en compleet programma staat tegen een zo laag mogelijke prijs. Dit zijn onder meer Lambicus, Alex Spanje & Portugal, Rembrandt Café Barcelona, Super Lekker International Supermarket, Raím Barcelona, Tecnic Moving en Restaurant Emocions.

Het adres van de British Colege of Gavà is Carrer Josep Lluís sert 32 in Gavà.

NVBCN nog op zoek naar:

Ondanks dat er al een flink aantal sponsoren hun medewerking heeft toegezegd, zijn andere sponsoren ook nog van harte welkom. Dus wie bij een Nederlands of een aan Nederland gerelateerd bedrijf werkt, kan deze mogelijkheid wellicht aangrijpen om dit bedrijf wat meer bekendheid te geven bij de leden en andere gasten in ruil voor een bijdrage aan ons feest. Gedacht hierbij wordt aan:

  • Schenking van producten die wij kunnen verloten danwel verkopen tijdens het feest.
  • Donatie in de vorm van geld in ruil voor het ophangen van banners + vermelding op fb, de flyer etc.
  • Het verzorgen van een activiteit op de dag zelf
  • Is muziek maken jouw hobby, speel je in een band of heb je DJ-Kwaliteiten en zou je het leuk vinden om (een deel van) het Koningsfeest op te luisteren met jouw talent, laat het ons dan weten op emailadres secretaris@nvbcn.com.

NVBCN

Woon je in Barcelona of omstreken en wil je vaker gezellige evenementen meemaken met een spetterende club, netwerken en vrienden maken, genieten van leuke uitjes in een mediterrane omgeving gecombineerd met Nederlandse sferen, word dan lid. Klik hier voor meer informatie over NVBCN.

Dit vind je misschien ook leuk