Woonbeurs in Zuid-Spanje op 4 en 5 november

door admin
Woonbeurs in Zuid-Spanje op 4 en 5 november

De beurs is gratis toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar en voor wie zich vooraf online via deze website registreert. De beurs is interessant voor iedereen die al in Spanje woont of plannen heeft om zich er te vestigen of te investeren in een tweede woning. Allerlei experts op het gebied van onroerend goed, zowel juridisch als aan- en verkooptechnisch zijn aanwezig, maar ook fiscalisten en boekhoudexperts, juristen, private banking consultants, aanbieders van diensten op het gebied van wonen of beleggingsadviseurs zijn aanwezig.

Door een groot aanbod van Nederlandstalige standhouders en specialisten die de belangrijkste onderwerpen behandelen in diverse seminars zal de Woonbeurs antwoord kunnen geven op veel vragen die u heeft rond bovengenoemde thema’s.

Waarom een beurs in Zuid-Spanje?

Spanje heeft ale geheel veel te bieden, maar juist Zuid-Spanje is in trek. Dit is te merken aan het grote aantal expats van vele nationaliteiten dat zich hier definitief gevestigd heeft. Het zuiden van Spanje is aantrekkelijk om diverse redenen, waarvan er hier een paar volgen: Er is een enorme schat aan kunst en cultuur aanwezig en niet alleen in de grotere plaatsen zoals Sevilla, Granada, Córdoba en Málaga, maar ook in kustplaatsen als Marbella, Estepona, Benalmádena en Mijas. Vergeet daarbij ook het binnenland niet met zijn witte dorpjes.

De natuur is zeer gevarieerd van ruige bergen in de Sierra Nevada waar het winterseizoen prachtig geskied kan worden tot het groene natuurgebied van Grazalema, Sierra de las Nieves of Alcornocales. Groen is het ook in de ‘groentetuin’ van de provincie Málaga, de Axarquía, waar volop avocado’s, amandelen, mango’s en moscatel-druiven worden gekweekt. Prachtige stranden vormen de natuur langs de kust met mooie duingebieden bij Cabopino of de iets verder weggelegen Atlantische kust.

Voor actieve mensen is Zuid-Spanje een waar mekka. Er kan bijna het hele jaar door gegolfd worden, maar ook gefietst, gewandeld, je kunt er snorkelen, diepzeeduiken, bergbeklimmen of wandelen over de beroemde Caminito del Rey.

Entertainment is er eveneens volop in de kustplaatsen en de grotere steden in de vorm van theater, concerten, flamenco-tablaos, fraaie beachclubs voor een cocktail of hbippe nachtclubs waar tot diep in de nacht gedanst kan worden.

Accommodatie

Heb je nog geen eigen huis in Spanje dan is er accommodatie te over. Dit varieert van luxueuze 5-sterrenhotels via charmante kleinschalige B&B’s of elegante stadshotels waar een persoonlijke benadering de boventoon voert. Voor gezinnen met kinderen zijn er voldoende ‘all inclusive’ hotels met inhouse entertainment. Daarnaast zijn er diverse campings verspreid langs de kust en in het binnenland.

Kimaat en bereikbaarheid

Dit alles in een regio met de beste temperaturen van Europa, het hele jaar door! Tot slot zijn er dagelijks vele vluchten van verschillende luchthavens in Nederland en België en vlak over de Duitse grens op Málaga. Maar ook op Granada, Sevilla en Jerez de la Frontera kan – meer in het hoogseizoen – gevlogen worden. Dan is er nog de hogesnelheidstrein die vanuit Málaga heel Spanje beter bereikbaar maakt en zijn de wegen er op zeer hoog niveau.

Meer informatie

Voor meer informatie over de beurs, inschrijven of de exposantenlijst klik hier. Het congrespaleis: Palacio de Exposiciones y Congreso de Estepona vind je aan de Avenida Litoral s/n, km. 156 in Estepona.

Dit vind je misschien ook leuk