Het nieuwste Espanje! magazine ligt weer in de winkels

door admin
Het nieuwste Espanje! magazine ligt weer in de winkels

Zo lees je meer over een stedentrip naar Granada en over de Flamenco Biënnale 2017. Journalist Jessica van Spengen neemt je mee langs gastronomische hoogtepunten in haar woonplaats Madrid. Ook in dit nummer vind je weer een paar heerlijke recepten en uitgebreide informatie over de nieuwste Spaanse muziek en literatuur.

Op avontuur in de bergen

Journalist Else Beekman van InSpanje.nl genoot van het ongekende aanbod aan outdooractiviteiten in de Catalaanse Pyreneeën. Hier kun je behalve skiën in de winter eindeloos mountainbiken en hiken in het schitterende hooggebergte. Voor echte waterratten zijn er tal van mogelijkheden om te raften en kayakken op wilde bergrivieren en avonturiers springen tijdens een canyoning tocht van watervallen.

Spaanse safari

Je zou het niet zeggen, maar ook in Noord-Spanje kun je op safari. Else stond in het indrukwekkende gebergte Picos de Europa oog in oog met een nog in het wild levende wolvenroedel en staarde uren door een verrekijker op zoek naar bruine beren in het schitterende gebied Somiedo in Asturias. Behalve die twee indrukwekkende diersoorten leven hier tal van herten, reeën, wilde katten en roofvogels. Meer hierover dus in het winternummer van Espanje! De ideale manier om even te ontsnappen aan de koude Hollandse winter of inspiratie op te doen voor je komende vakantie! 

Espanje! ook verkrijgbaar in Spanje!

Woon je in Spanje en wil je ESPANJE! niet missen? No problema! Vanaf nu is het magazine ook verkrijgbaar aan de Costa del Sol, de Costa Blanca en op Ibiza. Ook kun je ‘m thuisbezorgd krijgen via De Hollandse Leesmap.

Dit vind je misschien ook leuk