Nieuw kantoor voor ABN AMRO Private banking klanten in Spanje

door admin
Nieuw kantoor voor ABN AMRO Private banking klanten in Spanje

Na ruim dertien jaar het bankkantoor in Puerto Banus te hebben gehad was het tijd voor een nieuw duurzaam imago. 

Kurt Looyens, Country Executive Spain: ‘ABN AMRO is al meer dan dertig jaar aanwezig in Spanje. Ons kantoor in Marbella is een belangrijke locatie voor onze private banking klanten met een huis in Spanje. In het nieuwe bankkantoor in het centrum van Marbella is gekozen voor een ‘sustainable’ look & feel.’

Op vrijdag 27 januari jl. had het Spaanse team een ‘Open Office’ voor lokale genodigden (klanten, intermediaries) georganiseerd en kwamen er ruim 100 gasten naar het nieuwe bankkantoor kijken. Onder het genot van een cava kreeg men een rondleiding door het bankkantoor.

Er was een ludieke ontvangst, waarbij een Polaroid-foto werd gemaakt van alle gasten bij het mos-logo bij de receptie als leuke give-away. En er was een originele ABN AMRO taart om deze feestelijke opening te vieren met alle aanwezigen.

Het échte mos-logo staat symbool voor onze visie: Modern, Open & Sustainable.

In december 2015 werd het representatieve bankkantoor van ABN AMRO in Marbella omgezet in een bijkantoor. ‘Een belangrijke stap, omdat wij in Spanje onze klanten nu zelf kunnen bedienen in plaats van ze te moeten doorverwijzen naar onze collega’s in andere Europese landen’, aldus Kurt Looyens.

Adres

Het nieuwe bankkantoor van ABN AMRO is gevestigd in het Edifico Tembo Marbella aan de Boulevard Principe Alfonso de Hohenlohe in Marbella, local 1b.

Openingstijden

Openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Het kantoor telefoonnummer is ongewijzigd gebleven, namelijk +34 952 908 843.

ABN AMRO Private Banking beheert ongeveer 200 miljard euro klantvermogen wereldwijd.

Dit vind je misschien ook leuk