Internationaal vrouwennetwerk in Spanje verwelkomt zesduizendste lid!

door admin
Internationaal vrouwennetwerk in Spanje verwelkomt zesduizendste lid!

De afgelopen zeven jaar is Costawomen.com uitgegroeid tot een belangrijk informatiepunt vvoor vrouwen die zich oriënteren op een emigratie naar Spanje of die al naar het land zijn verhuisd en die willen weten wat ze zoal in hun nieuwe land kunnen verwachten.

Dat een lidmaatschap gratis is, is voor veel vrouwen een belangrijk punt. Verspreid door het land zijn er 23 verschillende lokale groepen van vrouwen die op regelmatige basis bijeenkomen. Dit gebeurt onder meer in Barcelona, Ibiza, madrid, Girona, de Costa Blanca en de Costa del Sol. Het bieden van een mogelijkheid tot het leggen van nieuwe contacten blijkt zodoende een belangrijke behoefte te zijn.

Verbinden en inspireren

De dynamische website is nu de ‘place to be’ voor vrouwen die op zoek zijn naar bijeenkomst of zakelijk willen netwerken. Cost Women’s missie is te verbinden, inspireren, beschikbaar stellen en steunen van vrouwen in hun leven op weg naar of in Spanje. Op de website kunnen vrouwen blogs publiceren, advertenties zetten, zoeken naar banen of zich aanmelden voor een van de interessante bijeenkomsten. Dat gekoppeld aan gemiddeld tien lokale evenementen per maand (van boekenclubs tot zakelijke netwerkontbijten, informatieve bijeenkomsten, muziekoptredens en charity-events) vormt een interessante en dynamische community. Bij Costa Women zijn inmiddels dames aangesloten van maar liefst 62 nationaliteiten, waaronder ook veel Spaanse leden. 

International Women’s Day

Elk jaar organiseert Cost Women een International Women’s Day conferentie met interessante sprekers en uitgebreide mogelijkheden tot netwerken. Deze vindt altijd plaats in de regio Marbella in Zuid-Spanje.

De website wordt gesponsord door Currencies Direct, My Lawyer in Spain en Caser Seguros. Meer weten of je aanmelden? Kijk dan op de website Costawomen.com.

Dit vind je misschien ook leuk