Higuerón Hotel Málaga opent groot conferentie- en vergadercentrum

door admin
Higuerón Hotel Málaga opent groot conferentie- en vergadercentrum

Recent werd hier namelijk het nieuwe Conference & Meeting Center geopend met een grote zaal aangevuld met diverse losse vergaderzalen die samen 1.300 vierkante meter beslaan en plaats bieden aan 1.100 personen.

Het nieuwe zakencentrum ligt vlakbij de luchthaven Málaga – Costa del Sol en het strand op een zeer strategische locatie tussen de booming stad Málaga en het luxe kustresort Marbella. Aan het conferentiecentrum grenst het hotel dat een levendige bestemming vormt voor zowel koppels op zoek naar een romantisch onderkomen, sportteams die in de winter willen trainen in de zon als voor internationaal georiënteerde zakenlieden die deals willen sluiten in deze Zuid-Spaanse kuststreek.

Het hotel is exclusief en heeft een modern design. Bij het ontwerp werd gebruik gemaakt van lokale materialen, veel licht en ruimte en dat geeft een ziel aan de kamers en suites die zonder uitzondering zicht bieden op zee. Diverse soorten en maten meeting rooms zijn het hele jaar door beschikbaar voor elk type evenement. Een groot voordeel is dat in de directe omgeving alle faciliteiten liggen op het gebied van gezondheid, sport, gastronomie, commercie en meer.

Hilton Hotel Málaga

Het hotel met 177 exclusieve en moderne kamers is te vinden in Reserva del Higueron Resort dat 24/7 wordt bewaakt. De Sportclub en Nagomi Spa & Beauty Center liggen vlakbij en in maar liefst vijf restaurants kun je aanschuiven voor verschillende smaakbelevingen. Zo is hier ook Sollo gevestigd. Het restaurant van chef Diego Gallegos met één Michelinster. Ernaast ligt Arara Bistro Bar van dezelfde chef met gerechten met een Latijns-Amerikaanse touch. Op het dak van het hotel is een bar gevestigd waar heerlijke cocktails worden geschonken met een infinity pool en daarachter uitzicht over de Middellandse Zee.

Conferentiecentrum

Het samenvoegen van verschillende materialen, de natuurlijke verlichting en de volledig ingerichte audiovisuele faciliteiten zorgen ervoor dat het conferentiecentrum van Higueron Hotel Málaga Curio Collection by Hilton het grootste is in Málaga voor corporate events, conferenties, seminars, banketten, shows, presentaties, muziekconcerten, privéfeesten, showrooms, productpresentaties, tentoonstellingen en vieringen voor van 25 tot 1.100 gasten.

Dit vind je misschien ook leuk