Groot aantal deelnemers voor M4DW zorgt voor andere start en finish

door admin
Groot aantal deelnemers voor M4DW zorgt voor andere start en finish

De nieuwe locatie ligt 50 meter van de Avenida del Mar en biedt de komende jaren voldoende ruimte voor deelnemers en publiek.

Tot op heden hebben zich al bijna 1.200 mensen ingeschreven voor Marbella 4Days Walking en de organisatie verwacht dat er zich in september en oktober nog meer mensen zullen aanmelden.

“Het evenement lijkt dit jaar weer een groot succes te gaan worden. Toen we in augustus zagen dat het deelnemersaantal fors toenam hebben we in overleg met de gemeente besloten om een grotere locatie te zoeken” aldus Hans Wohl.

De Terrazas del Puerto Deportivo ligt bij de jachthaven in het centrum van Marbella, vlakbij de start en finish van vorig jaar. Er is voldoende ruimte om de komende jaren nog meer deelnemers kwijt te kunnen.

“Er is een podium waar de muzikanten kunnen spelen, er komen dit jaar ook tenten met toeristische informatie over Marbella en de omgeving en van de goede doelen. We denken dat er sprake is van een verbetering die de deelnemers en de bezoekers zeker zullen waarderen.”

Las Terrazas del Puerto Deportivo ligt aan de Paseo Marítimo en biedt uitzicht op de haven en de zee. Vanaf dit start- en finishplein kunnen de deelnemers makkelijk naar de plekken waar de after parties worden gehouden: de haven en het historische stadscentrum.

Marbella 4Days Walking vindt plaats op 11, 12, 13 en 14 oktober. Meer informatie en inschrijving op de website.

Dit vind je misschien ook leuk