Pedofiel Madrid opgepakt na misbruik 5 meisjes

door admin
Pedofiel Madrid opgepakt na misbruik 5 meisjes

Daarnaast heeft hij nog gepoogd 3 andere meisjes mee te nemen en te misbruiken. De 42-jarige man was al bekend bij de politie en zat eerder al 7 jaar vast vanwege misbruik van een 6-jarig meisje, berovingen en pogingen tot misbruik. Zijn meest recente slachtoffertjes waren tussen de 5 en 11 jaar oud. 

De man kon woensdagochtend iets over half acht in de Noord-Spaanse stad Santander worden gearresteerd. Hier verbleef hij in de woning van een kennis nadat hij vernam dat er een grootscheepse zoekactie naar hem was opgezet.

De Spaanse minister van Binnenlandse Zaken, Jorge Fernández Díaz gaf een persconferentie om verontruste burgers van informatie te voorzien. De verdachte ging volgens de politie zeer bewust en planmatig te werk. ‘Als een roofdier dat op jacht ging‘. Hij kende zijn slachtoffers niet, maar vond hen bij willekeur. 

Gedrogeerd

Hij kidnapte zijn slachtoffers op straat, nam ze mee naar een woning, drogeerde ze met kalmeringsmiddelen die hij in snoep verstopte, misbruikte ze en deed ze vervolgens in bad om alle mogelijke sporen te verwijderen. Daarna reed hij ze terug naar een andere plek in de stad waar ze versuft en in enkele gevallen gedrogeerd achterbleven. Alle ontvoeringen vonden plaats in de wijn Ciudad Lineal in de Spaanse hoofdstad. De eerste op 10 april en de laatste op 22 augustus.

Personenauto’s

De politie heeft de man, die een fanatiek bodybuilder was en tweedehands auto’s verkocht, weten te vinden door alle beelden van beveiligingscamera’s in de buurten waar hij toesloeg te bestuderen. Ook die in het openbaar vervoer. Daarnaast werden 72.000 kleine personenauto’s gecheckt die overeenkwamen met de omschrijving van de auto die het eerste slachtoffertje had gegeven.

Dit vind je misschien ook leuk