Centre Pompidou Málaga binnen maand geopend

door admin
Centre Pompidou Málaga binnen maand geopend

Daarnaast krijgt Málaga er in dezelfde periode nog een culturele bezienswaardigheid bij. Het betreft een dependance van het staatsmuseum in het Russische Sint Petersburg. Het Russische museum wordt gevestigd in de oude tabaksfabriek net buiten het centrum van de stad, vlakbij waar ook het inmiddels beroemde Museo Automovilístico (een fraaie collectie oldtimers) te vinden is.

Toegangsprijzen

De prijzen zijn bekendgemaakt. Voor de permanente én tijdelijke collectie samen betaal je 9 euro voor Centre Pompidou Málaga. De volledige collecties in het Russische museum zijn te bezichtigen voor 8 euro. Goed nieuws is dat beide musea elke zondag vanaf 16.00 uur gratis te bezoeken zijn. Over iets meer dan een maand worden ze geopend.

Toegang tot Centre Pompidou Málaga voor alle collecties is zoals gezegd 9 euro (5,50 euro voor gepensioneerden, studenten tot 26 jaar en kinderen). Wil je alleen naar de permanente collectie dan betaal je 7 euro (reductieprijs 2,50 euro). Enkel de tijdelijke expositie bezichtigen kost 4 euro (reductie 2,50 euro).

Toegang tot Museo de Arte Ruso de San Petersburgo voor alle collecties is 8 euro (reductie 4 euro). De permanente expositie alleen kost 6 euro (reductie 3,50 euro) en de tijdelijke expositie kost 4 euro (reductie 2,50 euro).

Dit vind je misschien ook leuk