Brute drievoudige moord in Madrid

door admin

Eenmaal in het kantoor aangekomen troffen ze een nog levende man aan met een enorme hoofdwond die enkele minuten later overleed. Verder naar achteren in het kantoor lag een onthoofde vrouw en een vrouw die nog in leven was, maar ook korte tijd later overleed na verwoedde reanimatiepogingen. 

Het gaat om een man van 42 jaar van Ecuadoriaanse nationaliteit die cliënt van het kantoor zou zijn en aan het wachten was op een afspraak met een van de werknemers. Een 31-jarige en een 35-jarige vrouw. Beide vrouwen werkten voor het kantoor Euroasia dat zaken behartigde gericht op het buitenland. De eigenaar – een voormalige aanklager uit Peru – kwam korte tijd later ter plaatse en moest behandeld worden door psychologen. Ook toegesnelde familieleden werden opgevangen door hulpverleners.

De brand is vermoedelijk gesticht om de sporen van de daders uit te wissen. De politie heeft wel een in de straat geparkeerde auto meegenomen voor onderzoek. De eigenaar van het kantoor is inmiddels ondervraagd. Tot nu toe is nog niets bekend of naar buiten gebracht over de daders en hun eventuele motief. 

Bewoners in de straat zijn geschokt. Een van de vrouwen, een Cubaanse, was erg bekend in de buurt. Ze woonde vlakbij het kantoor en stond ook altijd voor de ingang van het kantoor folders uit te delen. 

Dit vind je misschien ook leuk