Sneak preview in uniek luxueus wooncomplex in Zuid-Spanje

door admin
Sneak preview in uniek luxueus wooncomplex in Zuid-Spanje

Als eerste Nederlandse makelaar aan de kust biedt Megens Real Estate klanten een sneak preview. Zo kunt u alvast een kijkje nemen bij dit unieke en mondaine project, dat slechts 48 appartementen en penthouses omvat. U ontvangt pre-launch informatie wanneer u een persoonlijk bezoek op locatie aanvraagt.

Luxueuze appartementen

De luxueuze appartementen en penthouses hebben drie of vier slaapkamers. Per woning is de oppervlakte tussen 200 en 400 vierkante meter. Alle appartementen beschikken uiteraard over grote, ruime terrassen met zeezicht. De woonkamers zijn middels schuifpuien met die terrassen verbonden, waardoor er binnen veel licht is. In de appartementen liggen prachtige vloeren en de keukens zijn state-of-the-art uitgerust met de modernste apparatuur. Alle slaapkamers beschikken over een eigen en-suite badkamer en perfect afgewerkte inbouwkasten. De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt met uitsluitend de beste materialen. Een drie- of vierslaapkamerappartement kost vanaf 2.280.000 tot 3.950.000 euro.

Het klimaat binnen wordt geregeld met een energie-zuinige airconditioning in combinatie met een vloerverwarming door het hele appartement. Een goed werkend domotica-systeem kan zowel binnenshuis als op afstand worden bediend met smartphone of tablet. Veiligheid is in deze unieke urbanisatie een belangrijk aspect. Het appartementencomplex is volledig ommuurd. Er is voorzien in 24-uursbewaking middels videocamera’s en beveiligingspersoneel.

Ligging

Het nieuwbouwproject is gelegen aan een van de mooiste stranden binnen de gemeente Estepona. Te vinden net voorbij Marbella, Puerto Banús en San Pedro. Via het strand is een stijlvol overdekt winkelcentrum gemakkelijk bereikbaar. Hier bevinden zich naast allerlei soorten winkels ook een aantal uitstekende restaurants. Estepona

Estepona

Estepona is een rustige plaats aan de Costa del Sol. De kustplaats beschikt over een vijf kilometer lange strandboulevard en evenzoveel fraaie zandstranden. Deze worden afgewisseld door een levendige vissers- en jachthaven waar het goed toeven is op een van de terrassen van de visrestaurants. In het centrum van Estepona krijg je nog een goede indruk van de oorsprong van dit vissersdorp. Knusse straatjes, pittoreske pleinen en alle soorten winkels en boetieks zijn er te vinden. Net als gezellige restaurants en tapas-bars waar je nog kunt proeven van authentieke gerechten. 

Omgeving

Een gedeelte van Estepona ligt in de Sierra Bermeja, dit berggebied grenst aan het beschermde natuurgebied Sierra de las Nieves. Hier kun je oeverloos wandelen en prachtige, witte dorpjes bezoeken. Vanuit Estepona ben je in 50 autominuten op het vliegveld van Málaga. In diezelfde tijd de andere kant op bevind je je in surfersmekka Tarifa en bij de eindeloze, witte zandstranden van de Costa de la Luz.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over het nu contact op met Megens Real Estate. Of maak een afspraak voor bezichtiging onder begeleiding van een van de medewerkers van dit Nederlandse makelaarskantoor aan de Costa del Sol.

Dit vind je misschien ook leuk