Home Fair Costa del Sol Woon & Inmo Expo in Marbella

door admin
Home Fair Costa del Sol Woon & Inmo Expo in Marbella

De Home Fair Cost del Sol biedt plaats voor zoveel mogelijk standhouders die via hun bedrijf of professionele activiteit te maken hebben met het leven en uw woning aan de Costa del Sol. Denk hierbij aan: interieur en decoratie, aannemers nieuwbouw en verbouwingen, architecten, dientverleners, vastgoedmakelaars, lifestyle, zorg en welzijn, juridische en financiële adviseurs, verzekeringen en nog veel meer… Bezoekers kunnen via interessante seminars ook kennismaken met vakmensen uit hun eigen regio. Hier komen de belangrijkste onderwerpen aan bod en na afloop kan men vragen stellen.

Waarom de Home Fair bezoeken?

De Home Fair Cost del Sol kan van groot nut zijn wanneer u op zoek bent naar betrouwbare vakmensen om diensten te leveren met betrekking tot uw verblijf of woning in Spanje. Wellicht overweegt u de aankoop van een tweede verblijf, als investering, om uw verlof door te brengen of mogelijk om er enkele maanden te verblijven of definitief te gaan wonen.

Misschien overweegt u uw huidige woning te verbouwen of wilt u juist uw woning in Spanje verkopen en heeft u vragen over de afwikkeling ervan. Hoe pakt u een dergelijke aankoop of verkoop praktisch aan? Op wat moet u letten? En hoe zit het met residentie en fiscaliteit?

Ongetwijfeld heeft u nog veel meer vragen omtrent het wonen in Spanje. Door een groot aanbod van internationale standhouders en specialisten die de belangrijkste onderwerpen behandelen in duidelijke seminarars biedt deze woonbeurs een antwoord op die vragen.

Praktische informatie

Vrijdag 27 oktober 2017: namiddag van 15:00 tot 19:00 uur. Zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2017: van 11:00 tot 19:00 uur. Let op: de wintertijd gaat in van zaterdag 28 op zondag 29 oktober met het terugdraaien van de klok van 3 naar 2 uur.

Toegangsprijs

Via de online webregistratie is de inkom gratis. Zonder webregistratie bedraagt de toegangsprijs 5 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. De Home Fair wordt gehouden in het Congrespaleis van Marbella (C/José Melía 2).

Dit vind je misschien ook leuk