Vernieuwde en verbeterde website Arcos & Lamers Asociados

door admin
Vernieuwde en verbeterde website Arcos & Lamers Asociados

Op dezelfde wijze als intern wordt gezorgd voor een professionele, persoonlijke en terzake kundige behandeling van al je Spaanse wettelijke en fiscale zaken, wordt je op de website hierover geïnformeerd.

Alle medewerkers van Arcos & Lamers Asociados spreken verschillende talen waaronder natuurlijk Nederlands, zijn aangesloten bij de betreffende beroepscolleges en beschikken over een uitgebreide ervaring in hun beroepsgroep. De gedragscodes die Arcos & Lamers hanteert, garanderen de cliënt een aanpak waarbij zaken als efficiëntie, effectiviteit, integriteit, betrouwbaarheid, accuratesse en onafhankelijkheid voorop staan.

Omdat er nauw wordt samengewerkt tussen de verschillende disciplines die op het kantoor aanwezig zijn, wordt de cliënt tegelijkertijd geadviseerd op zowel juridisch als financieel en belastingtechnisch gebied. Het belangrijkste is nog wel dat dit alles in het Nederlands gebeurt dankzij de aanwezigheid van Nederlandstalige juridische medewerkers, boekhouders en secretaressen. Arcos & Lamers Asociados is al jaren gevestigd in Marbella.

De website

Op de website kun je niet alleen terecht voor gedetailleerde informatie over de juridische en fiscale diensten die Arcos & Lamers levert, maar ook voor een handig en zeer informatief blog in het Nederlands, Spaans, Engels en Duits en andere nieuwsartikelen gerelateerd aan de vakgebieden die in huis zijn. Wil je een vraag stellen of je laten terugbellen, dan kan dat ook direct via de site.

Tot slot worden alle medewerkers op de website met foto en al voorgesteld. Altijd interessant om te weten wie je zal bijstaan in een eventuele rechtszaak of bij de aankoop van een woning in Spanje.

Dit vind je misschien ook leuk