Het nieuwste nummer van Espanje! weer verkrijgbaar!

door admin
Het nieuwste nummer van Espanje! weer verkrijgbaar!

Wat dacht je van ongerepte dorpjes in Andalusië, de culinaire en sportieve aspecten van de Baskische hoofdstad Vitoria-Gasteiz en de mooiste fiets- en wandelroutes door Spanje? Hoofdredacteur Marjan Terpstra ontdekt de mooiste wijngebieden in Catalonië en zangeres Luna Zegers neemt ons mee door ‘haar’ Barcelona. Waterratten kunnen hun hart ophalen bij het artikel over zeilen rond de Canarische Eilanden.

Ook kun je een heerlijke week weg winnen aan de Costa Blanca en hebben we uiteraard een paar van onze lekkerste recepten voor je op een rijtje gezet, onder andere voor een feestelijke wintersangria! Van Andalusië onderzochten we de mooiste aspecten en de combinatie geloof en kunst wordt onderzocht in een artikel over de Spaanse Gouden eeuw. Dat de populariteit van de Spaanse costa’s niets nieuws onder de zon is, lees je in een artikel over het fenomeen overwinteren in Spanje dat vanaf eind jaren vijftig zijn vlucht nam met het massatoerisme in het kielzog.

Wil je Espanje! ook elke vier maanden thuis ontvangen (dat kan ook in Spanje), klik dan hier. Voor meer informatie over het tijdschrift zelf klik hier.

Dit vind je misschien ook leuk