Het team van BinckBank Spanje & Portugal gaat solo!

door admin
Het team van BinckBank Spanje & Portugal gaat solo!

Voor Kaspar Huijsman gaat een droom in vervulling. Hij was betrokken bij de oprichting van Alex en zag al vrij snel de unieke kansen van de Nederlandse markt in Spanje. In 2006 opende hij een kantoor in Marbella en breidde het servicegebied langzaam uit naar andere delen in Spanje en Portugal.

Inmiddels is met het aanbod van Saxo Bank ook de internationale markt aangeboord en hebben duizenden Nederlanders, Belgen, Engels- en anderstaligen de weg naar het kantoor in Marbella gevonden via de website www.binckbank.com.  “Onze aanpak hier is uniek voor welk type bank dan ook. Ons team kent veel klanten persoonlijk, we organiseren tal van lokale evenementen en komen ook persoonlijk bij onze klanten thuis. Deze aanpak blijven we voorzetten!”

Huijsman vindt zichzelf een gelukkig man. “Jarenlang heb ik mijn passie voor beleggen kunnen combineren met het runnen van het kantoor in Spanje. In loondienst maar wel vrijwel volledig zelfstandig. Toen we afgelopen voorjaar de kans kregen er helemaal een zelfstandige onderneming van te maken besloten we de stap te zetten. En ik zeg bewust ‘we’ want we hebben hier een hecht team opgebouwd.”

Hij vervolgt: “Maandenlang zijn we bezig geweest allerlei berekeningen te maken en de procedures met de Spaanse financiële toezichthouders af te handelen. We hebben gekozen voor de naam Hugo Broker. Het is de naam van een echte persoon en met opzet met een U in het midden want U staat centraal. Behalve de naam verandert er voor de klanten vrijwel niets. We zijn nu écht een zelfstandige broker voor Saxo Bank”, vertelt Kaspar.

Weinig gevolgen voor klanten

De klanten in Spanje die al een Saxo Bank rekening hebben via BinckBank in Spanje zullen weinig merken van de gewijzigde bedrijfsstructuur, alleen de bedrijfsnaam verandert in Hugo Broker.  De bestaande beleggersplatformen blijven gewoon beschikbaar en ook de dienstverlening voor de Saxo Bank rekeningen in Spanje en Portugal blijft op hetzelfde niveau.

Klanten met een Binck rekening kunnen sinds 1 december terecht bij Binck Nederland voor al hun vragen over beleggen. Omdat BinckBank is overgenomen door Saxo Bank zullen in de toekomst alle Binck rekeningen sowieso worden overgezet naar een Saxo rekening, in dat geval met de support vanuit Denemarken. Mensen die liever door het team in Spanje en Portugal te woord gestaan worden kunnen 

via de website van BinckBank een Saxo rekening openen. Tezijnertijd kan dit via de website van Hugo Broker.

Het telefoonnummer blijft hetzelfde +34 952 924 011. Hugo Broker is te volgen op Youtube en via Facebook.

https://www.binckbank.com/hugo-broker 

Dit vind je misschien ook leuk