Aad van Toor signeert zijn boek in Torremolinos

door admin
Aad van Toor signeert zijn boek in Torremolinos

Vanaf 12 uur zal Van Toor zijn boeken signeren in de supermarkt aan de Costa del Sol, waar hij al jarenlang woont. Het boek bevat 500 pagina’s en werd in Nederland al gepresenteerd in Vlaardingen samen met de overzichtsexpositie van Bassie en Adriaan, het duo clown en acrobaat waar enkele generaties mee zijn opgegroeid. Ook broer en voormalige clown Bassie kwam met een boek. In Theater Flamingo in Vlaardingen werden honderden spullen getoond uit het televisie- en circusverleden van het succesvolle duo. Deze tentoonstelling is tot en met 3 september te bezichtigen.

The Crocksons

Bas en Aad van Toor braken in de jaren zestig door als acrobatenduo The Crocksons. Sindsdien reisden ze de hele wereld over met hun beroemde stoelenact. Daarna gingen ze verder als Bassie & Adriaan. Gedurende 35 jaar was het tweetal te zien. Nu treden ze niet meer actief op, maar zijn nog wel onverminderd populair. Twee jaar geleden ontvingen zijn nog een grote Belgische oeuvreprijs.

Signeersessie

Aad van Toor is dus aanstaande zaterdag 22 juli in Het Kruideniertje in La Carihuela, Torremolinos aan de Avenida Carlota Alessandri. Parkeren kan voor de deur naast discotheek Voom Voom in de grote parkeergarage. Meer informatie via Hetkruideniertje.com.

Dit vind je misschien ook leuk